Adrijana Lima vratila se u igru jača nego ikad. Lepa manekenka nakon što je mesecima bila na udaru kritika zbog viška kilograma nakon porođaja, ponovo je počela da vežba, nakon što je donela odluku da se konačno vrati modelingu. 

Ona je nedavno obelodanila da se ponovo pridružila modnoj kući "Victoria's Secret", a na Instagramu je pokazala deliće nove kampanje.

Malo je reći da je bivša srpska snajka oduševila pojavom. Duga raskošna, talasasta kosa, neutralna šminka... Adrijana je ponovo zasijala starim sjajem. 

Inače, s obzirom da je i pitanju kampanja za parfeme "Heavenly Fragrance" ona se nedavno pojavila i na promociji u fantastičnom odelu u kojem je izgledala kao milion dolara. 

Malo potom mogli smo je videti i u crnoj kombinaciji, za jedan događaj u Njujorku. Čak i na paparaco fotografijama manekenka je izgledala fantastično. 

Adrijana Lima pojavila se u crnom odelu.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Nju su fotografi uslikali i par dana pre, kada je napuštala teretanu i izgledala je podjednako fantastično. Promene su više nego očigledne, a manekenka se lagano ali sigurno vraća u formu. 

Adrijana Lima izgledala je sjajno i u kežual izdanju.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Inače, Adrijana je mesecima trpela jezive uvrede na račun svog tela samo zato što nije brzo smršala kao druge holivudske lepotice. Prozivali su je i zbog estetskih korekcija koje su se najviše videle na njenom licu.

Međutim, Lima se nije dala. Uživala je u periodu sa sinčićem i sa porodicom, a sada se polako vraća na scenu i to u velikom stilu.

Adriana Lima tik tok/adrianalima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!