Slavna glumica Hilari Svank postala je mama i to u svojoj 48. godini. Lepa Oskarovka podelila je na svom Instagramu fotografiju na kojoj pozira sa blizancima i tom prilikom i svima čestitala Uskrs.

"Nije bilo lako. Ali čoveče, ovi dečak i devojčica bili su vredni toga. Srećan vam Uskrs. Objavljujem ovo iz čistog Raja", napisala je glumica.

Istog trenutka zaređale su se se čestitke, a fotografija je za kratko vreme dobila preko 153 hiljade lajkova. Srećom, ovo je potpuno suprotna situacija od one od pre par meseci kada je otkrila da je u drugom stanju

Hilari su tada govorili užasne stvari, počev od toga da je "stara da bi postala majka", pitali je "šta je čekala do sada", pa sve do onoga da "neće dočekati njihovu maturu". 

"Znači, imaće 66 kada završe srednju školu. Govorimo o velikom jazu između generacija. Veoma sebično sa njene strane", "Moji roditelji su umrli sa 60, daj bože da Hilari dočeka maturu svoje dece", "Zar ti nemaš kao 50 godina? Imaćeš 70 kada ti deca završe fakultet, nećeš doživeti ni njihvoo venčanje", "Baba bi da bude majka", "Ovo je tako neprirodno", "Zakonski zabraniti ženama da rađaju posle 40."... pisali su pojedinci, bez da se i jednog trenutka zapitaju da li je to što komentarišu etički i normalno.

Hilari Svank postala je majka u petoj deceniji.
CP/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Inače, Hilari je ovo drugi brak, a za Filipa Šnajdera, ljubav svog života, udala se 2018. godine. Iza sebe ima brak sa Čadom Louom sa kojim se venčala 1997. a od kog se razvela 2007. godine, malo nakon što je dobila prvog Oskara.

Hilari Svank ovo je drugi brak.
Shutterstock 

Pričalo se dugo da Čed Lou nije mogao da podnese što je Hilari uspešnija od njega, kao i što je dobila Oskara, a da joj zaista nije podrška kakvu zaslužuje pokazalo se i tokom same dodele, jer se suprugu jedinom nije zahvalila.

Kasnije su izvori bliski glumačkom paru tvrdili da je on bio srećan samo kada je ona nesrećna. Ipak, danas ne skida osmeh sa lica i čini se zadovoljnijom nego ikada pre, a realno, ima i razloga.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!