Cenjena glumica i oskarovka Hilari Svank danas je jedna od najcenjenijih ljudi Holivuda, a svoje ime izgradila je bez skandala i fantastičnim ulogama za koje je osvojila brojna priznanja.

Iako danas živi u izobilju nije uvek bilo tako. Njena priča je pravi dokaz da životne okolnosti ne određuju ceo život. Ona je bila hrabra i uspela je da se iz nemaštine izvuče i kreira fenomenalan život.

Prelepa Hilari se rodila u Linkolnu kao drugo dete Džudi i Stivena Svonka. Odrasla je u siromašnoj porodici koja je živela u kamp prikolici pored jezera Samiš u Vašingtonu, piše Blic Žena.

Hilari Svank odrasla je u siromašnoj porodici.
Shutterstock 

To je nije omelo da kao devojčica igra u pozorišnim predstavama i da se uspešno bavi sportom. Kao gimnastičarka je osvajala državne nagrade.

Bila je tinejdžerka kada su njeni roditelji odlučili da stave tačku na svoj brak. Živela je sa majkom u automobilu, praktično su bile na ulici sve dok njena mama nije "našla nešto novca" da im obezbedi smeštaj.

Zbog teške finansijske situacije Hilari je napustila srednju školu i potražila posao - u glumi. Od novca je kupovala hranu za sebe i majku. Ni oca nije zapostavljala, čak se pre par godina povukla na neko vreme kako bi se brinula o njemu kada se teško razboleo.

A onda se hrabroj i talentovanoj Hilari osmehnula sreća. Dobila je ulogu u seriji "Bafi ubica vampira".

Odbili su je za ulogu u hit seriji "Beverli Hils", ali se to je ispalo super za nju jer su usledile uloge u filmovima "Momci ne plaču" i "Devojka od milion dolara" za koje je nagrađena Oskarom.

Posle toga nije bilo producenta koji je nije želeo u svom filmu.

"Afera o ogrlici", "P.S. volim te", "Pisci slobode", samo su neka od ostvarenja u kojima smo je gledali.

Hilari Svank je jedna od najcenjenijih glumica Holivuda.
Shutterstock 

U ulogama daje celu sebe, pa je tako i slavni Klint Istvud za nju imao samo reči hvale.

Ali zato Hilari privatnost krije koliko može. Ono što se zna je da je bila u braku sa glumcem Čedom Louom od koga se razvela ubrzo pošto je dobila Oskara (što je čest slučaj u Holivudu), da se zabavljala sa teniserom Rubenom Toresom i da je sada u braku sa Filipom Šnajderom.

Hilari Svank dva puta je dobila Oskara.
Shutterstock 

Inače, pričalo se dugo da Čed Lou nije mogao da podnese što je Hilari uspešnija od njega, kao i što je dobila Oskara, a da joj zaista nije podrška kakvu zaslužuje pokazalo se i tokom same dodele, jer se suprugu jedinom nije zahvalila.

Kasnije su izvori bliski glumačkom paru tvrdili da je on bio srećan samo kada je ona nesrećna. 

Ipak, danas ne skida osmeh sa lica i čini se zadovoljnijom nego ikada pre.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!