Ako je iko ukrao šou na dodeli Zlatnih globusa, to je bila, bez sumnje, Hilari Svank, koja se na svečanosti pojavila u velikom stilu i pokazala poveći trudnički stomak. Glumica koja je u petoj deceniji, uskoro će prvi put postati majka, a koliko uživa dok se priprema za najlepšu životnu ulogu, dalo se primetiti po tome što ni ona ni njen suprug Filip Šnajder nisu skidali osmehe sa lica.

Hilari Svank uskoro će postati mama blizanaca.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Inače, Hilari nosi blizance, tako da će njihova porodica biti bogatija za dva člana. Podsetimo, vesti o blagoslovenom stanju otkrila je u emisiji Good Morning America. 

"Tako sam srećna što sada mogu da podelim sa vama i sa Amerikom nešto što dugo želim. Ovo je nešto što sam dugo čekala, naredna stvar koja će mi se desiti je to što ću postati mama. I to ne jednog deteta, već blizanaca",rekla je tada.

Glumica je sve ono što se događa nazvala "čudom", i našalila se na kraju emisije da će joj brzo "sva odeća postati tesna", a na svom Instagramu podelila je i stomačić.

Naravno, tada je usledio pregršt komplimenata i čestitki, ali i negativnih i otrovnih opaski koje nijedna žena ne bi trebalo da dobije.

Već prvi komentar ispod objave na zvaničnom Twitter nalogu pomenute emisije glasio je: "Znači, imaće 66 kada završe srednju školu. Govorimo o velikom jazu između generacija. Veoma sebično sa njene strane", a drugi se nadovezao, "moji roditelji su umrli sa 60, daj bože da Hilari dočeka maturu svoje dece".

A negativni komentari samo su se ređali. "Zar ti nemaš kao 50 godina? Imaćeš 70 kada ti deca završe fakultet, nećeš doživeti ni njihvoo venčanje", "Baba bi da bude majka", "Ovo je tako neprirodno", "Zakonski zabraniti ženama da rađaju posle 40."... pisali su pojedinci, bez da se i jednog trenutka zapitaju da li je to što komentarišu etički i normalno.

Inače, Hilari je ovo drugi brak, a za Filipa Šnajdera, ljubav svog života, udala se 2018. godine. Iza sebe ima brak sa Čadom Louom sa kojim se venčala 1997. a od kog se razvela 2007. godine, malo nakon što je dobila prvog Oskara.

Hilari Svank danas je srećna sa Filipom.
Shutterstock 

Pričalo se dugo da Čed Lou nije mogao da podnese što je Hilari uspešnija od njega, kao i što je dobila Oskara, a da joj zaista nije podrška kakvu zaslužuje pokazalo se i tokom same dodele, jer se suprugu jedinom nije zahvalila.

Kasnije su izvori bliski glumačkom paru tvrdili da je on bio srećan samo kada je ona nesrećna. Ipak, danas ne skida osmeh sa lica i čini se zadovoljnijom nego ikada pre.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!