Iako bi u 21. veku najmanje trebalo da se polemiše kada ko ostaje u drugom stanju i da li, stiče se utisak da se žene samo čekaju na "zicer" kako bi se komentarisale njihove živote odluke. Ovo je na svojoj koži poslednjih dana najbolje osetila Hilari Svank koja je nedavno obelodanila da čeka blizance. Međutim, lepu vest zasenili su ružni komentari na konto njenih godina, s obzirom da blizance čeka sa 49 godina. 

"Ovo je nešto što sam dugo čekala, naredna stvar koja će mi se desiti je to što ću postati mama. I to ne jednog deteta, već blizanaca", rekla je Hilari Svank, a isečci iz emisije "Good Morning America" brzinom svetlosti preplavili su mreže.

Glumica je sve ono što se događa nazvala "čudom", i našalila se na kraju emisije da će joj brzo "sva odeća postati tesna", a na svom Instagramu podelila je i stomačić. 

Naravno, usledio je pregršt komplimenata i čestitki, ali i negativnih i otrovnih opaski koje nijedna žena ne bi trebalo da dobije.

Već prvi komentar ispod objave na zvaničnom Twitter nalogu pomenute emisije glasio je: "Znači, imaće 66 kada završe srednu školu. Govorimo o velikom jazu između generacija. Veoma sebično sa njene strane", a drugi se nadovezao, "moji roditelji su umrli sa 60, daj bože da Hilari dočeka maturu svoje dece". 

A negativni komentari samo su se ređali. "Zar ti nemaš kao 50 godina? Imaćeš 70 kada ti deca završe fakultet, nećeš doživeti ni njihvoo venčanje", "Baba bi da bude majka", "Ovo je tako neprirodno", "Zakonski zabraniti ženama da rađaju posle 40."... pisali su pojedinci, bez da se i jednog trenutka zapitaju da li je to što komentarišu etički i normalno. 

Hilari Svank čeka blizance sa drugim mužem.
Shutterstock 

Inače, Hilari je ovo drugi brak, a za Filipa Šnajdera, ljubav svog života, udala se 2018. godine. Iza sebe ima brak sa Čadom Louom sa kojim se venčala 1997. a od kog se razvela 2007. godine, malo nakon što je dobila prvog Oskara.

Pričalo se dugo da Čed Lou nije mogao da podnese što je Hilari uspešnija od njega, kao i što je dobila Oskara, a da joj zaista nije podrška kakvu zaslužuje pokazalo se i tokom same dodele, jer se suprugu jedinom nije zahvalila.

Kasnije su izvori bliski glumačkom paru tvrdili da je on bio srećan samo kada je ona nesrećna. Ipak, danas ne skida osmeh sa lica i čini se zadovoljnijom nego ikada pre.

Filip Šnajder i Hilari Svank vole se kao prvog dana.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!