Kažu da ljubav nema granice, no, da li to isto važi ukoliko su odnosi toksični i ispunjeni nasiljem? Najbolje bi bilo, ukoliko je ikako moguće, izaći iz takvih veza, čak i kada druga strana tvrdi da "nikad više tako nešto neće uraditi", jer su velike šanse da hoće, što se i pokazalo ovog puta u slučaju Hejden Panetijer i Brajana Hikersona.

Slavna glumica je imala veoma turbulentan odnos sa Hikersonom koji ju je više puta napao, a zbog porodičnog nasilja završio je i u zatvoru 2021. No, par je ponovo zajedno, a kako je nedavno ispričala za New York Times, 33-godišnja Panetijer priznala je da još uvek postoje osećanja.

Hejden Panetijer pomirila se sa nasilnim dečkom.
Youtube 

"Nisam olako uradila ništa od ovoga. On zna da je zaslužio ono što mu se dogodilo", rekla je Hejden o svojoj odluci da se pomiri sa bivšim, oslovljavajući ga sa "bebo". Prema NY Times-u, Hikerson je bio u glumičinom stanu tokom intervjua, a zvezda filma  "Scream VI" otkrila je da su ponovo postali prijatelji dok oboje pokušavali da se otrezne. Međutim, sada kada su se stvari pomerile iz prijateljske zone, Panetijer kaže da njihov odnos zavisi od toga da li će on nastaviti put ka oporavku.

Hejden je dala drugu šansu dečku koji ju je zlostavljao.
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Hejden i Brajan prvi put su ušli u vezu 2018, a glasine o novom pomirenju pojavile su se u novembru 2022. nakon što su primećeni zajedno na aerodromu u Los Anđelesu. Oni su u prvi mah pokušali su da ostanu inkognito krijući se iza kačketa i tamne odeće pre nego što su otišli na odmor. Sve ovo se dogodilo samo tri meseca nakon što je Hikerson objavio da su raskinuli, tvrdeći da nema šanse da se ikada ponovo pomire.

Podsetimo, prvi put kada je policija intervenisala bilo je još na početku njihove veze - 2018, kada ju je Brajan ošamario tri puta, iako se kasnije na sudu izjasnio da nije kriv.

Hejden su policajci nakon njenog poziva u dva ujutro pronašli u modricama i natečenu na spratu kuće, a priznala im je kako su ranije pili u jednom baru i posvađali pri dolasku kući.

Navodno je jednom od policajaca priznala i kako joj je Brajan naudio i dan pre dok su bili na putovanju. Ipak, glumica je ostala s njim i nakon što je zbog njegovih udaraca počela da krvari iz nosa.

Hejden Panetijer više puta je pretrpela nasilje od strane bivšeg.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zapravo, nakon prve romantične večere kada su ih paparaci uslikali, glumica je ukrala šou neprimerenim ponašanjem. Teturala je bosa po parkiralištu i unosila se paparacima u kameru, da na kraju počela da oh juri, dok se njen izabranik smejao sa strane.

Njih dvoje učestvovali su i u grupnoj tuči u jednom baru, a očevidac je potvrdio da je Panetijer vrištala "Brajane, zatvor", kako bi ga podsetila na uslovnu kaznu.

Nedugo prije ovog posljednjeg pomirenja para, glumica je za People govorila kako su izgledale njezine veze usred zavisnosti o alkoholu i opioidima.

"Bilo je to vrlo mračno i komplikovano razdoblje u mom životu. Ali mnoge žene prolaze kroz ono što sam ja prošla i želim da ljudi znaju da je u redu tražiti pomoć", rekla je tada dodajući kako je uspela da oprostiti Hikersonu.

"Iskupiti se stvarno je važna stvar koju naučite tokom lečenja", zaključila je tada. Pre veze s Hikersonom, glumica je s prekidima bila u vezi s Vladimirom Kličkom od 2009. do 2018. Par ima osmogodišnju kćer Kaju koja sa bivšim bokserom živi u Europi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!