Iako se činilo da je slavna glumica Hejden Penetier konačno na dobrom putu nakon raskida za dečkom zlostavljačem Brajanom Hikersonom, čini se da stara ljubav zaborava nema, te su ih paparaci nedavno uslikali zajedno. 

Njemu još nije istekla uslovna kazna koju je dobio zbog prebijanja glumice, ali ih to nije sprečilo da nakon tri meseca od raskida ipak obnove vezu. Naime, oni su odlučili da odu na zajednički odmor, a paparaci su ih uslikali na aerodromu u Los Anđelesu. Oboje su pokušali da se "maskiraju" iza kačketa i odeće, no ipak nisu mogli da pobegnu od objektiva.

Par je vezu otpočeo još 2018. godine, a finalno raskinuli ove godine, nakon sukoba koji je rezultirao nasiljem. Njihovo pomirenje čudi ako se uzme u obzir i njena izjava za People u maju, kada se osvrnula na težak period iza nje.

"Bilo je to teško i komeplikovano vreme u mom životu", rekla je tada i pomenula iproblem sa alkoholom i opojnim drogama. "Ali mnogo žena prolazi kroz isto što sam ja prošla i želim da znate da je okej tražiti pomoć", dodala je. 

Hejden Penetier se pomirila sa nasilnim bivšim.
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, prvi put kada je policija intervenisala bilo je još na početku njihove veze - 2018, kada ju je Brajan ošamario tri puta, iako se kasnije na sudu izjasnio da nije kriv.

Hejden su policajci nakon njenog poziva u dva ujutro pronašli u modricama i natečenu na spratu kuće, a priznala im je kako su ranije pili u jednom baru i posvađali pri dolasku kući.

Navodno je jednom od policajaca priznala i kako joj je Brajan naudio i dan pre dok su bili na putovanju. Ipak, glumica je ostala s njim i nakon što je zbog njegovih udaraca počela da krvari iz nosa.

Zapravo, nakon prve romantične večere kada su ih paparaci uslikali, glumica je ukrala šou neprimerenim ponašanjem. Teturala je bosa po parkiralištu i unosila se paparacima u kameru, da na kraju počela da oh juri, dok se njen izabranik smejao sa strane.

Pre njega, Hejden je bila u vezi sa bokserom Vladimirom Kličkom s kojim se zabavljala od 2009. godine nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji.

Hejden je Kličku rodila ćerku.
Shutterstock 

U maju 2011. godine par se razišao zbog poslovnih obaveza, a romansu su obnovili 2013. godine i ubrzo se verili. Ćerka Kaja stigla je kao kruna ljubavi u decembru 2014. godine, a bokser je bio najveća podrška glumici nakon što je pala u postporođajnu depresiju o kojoj je često otvoreno govorila.

Kličko je bio velika podrška Hejden.
SBMF/MiamiPIXX / Backgrid USA / Profimedia 

Glumičina porodica bila je dugo jako zabrinuta za nju, dok je Vladimir preuzeo brigu o ćerki Kaji koja je neko vreme bila sa njim i njegovom porodicom u Ukrajini. A onda se konačno u glumici nešto prelomilo 2020. godine. Ostavila je nasilnog dečka i tražila zabranu prilaska koju je na kraju i dobila. 

kličko je preuzeo brigu o ćerki.
Chris Brandis-Islandpaps.com/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nažalost, u tome nije istrajala, a nasilje se nastavilo. Prema rečima komšija, dečko je "ubijao boga u njoj".

Inače, i Hejden i Brajan prvi put su uhvaćeni zajedno u junu ove godine. Međutim, tada su odlučno demantovali da su u vezi. Ipak, čini se da su ipak uspeli da premoste razlike, te samo ostaje da se nadamo da se scene nasilja nikada više neće ponoviti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!