Lepa Ukrajinka Jana Orfeva dospela je u žižu javnosti prošle godine kada se saznalo da za jedan dan zaradi gotovo 5.000 evra. Manekenka je ljubavnica saudijskog princa, zbog čega joj svakog dana leže na račun ogromna suma novca, a iako se identitet njenog "dečka" držao u strogoj tajnosti, te se čak ni na njenom Instagramu ne može videti nijedna fotografija sa njim (barem ne gde se vidi lice), pojedini strani mediji pišu da je u pitanju Mohamed bin Salman. Ipak, ove priče nisu potvrđene.

Nakon što su sve novine počele da bruje o Jani, ona se povukla iz javnosti, a od kako je počeo da bukti rat u Ukrajini, njen bogati ljubavnik sklonio ju je u Švajcarsku. Odatle redovno obilazi luksuzne destinacije.

Tako je za samo par meseci odsela od Pariza, preko Sent Morica, Dubaija, do Toronta. Na raspolaganju joj je i privatni avion, te ne čudi što na dnevnom nivou može da putuje gde poželi. Svi troškovi su joj plaćeni, a "džeparac" je pametno iskoristila.

Naime, ona je novac pametno uložila i kupila stanove širom Evrope, kao i u rodnom Kijevu. Nažalost, zbog ratne situacije, za investicija u Kijevu je propala, ali, sa druge strane, samo od iznajmljivanja stanova u Parizu i Švajcarskoj mesečno ima, prema pisanju stranih medija i do 140.000 evra.

Jana Orfeva pametno je uložila novac.
Instagram 

Inače, Janu na Instagramu prati preko 180 hiljada ljudi, a ta cifra se svakoga dana uvećava. Na mrežama redovno objavljuje svoje modne kombinacije, ali i slike sa putovanja, dok su slike sa princem retkost - na Janinom profilu postoji samo jedna fotografija sa njenim dragim.

Ipak, sa pažnjom koju je dobila kao "najskuplja i najbogatija ljubavnica" u javnosti su se pojavile i fotografije kako je izgledala pre svih operacija.

Naime, činjenica je da lepa Jana oduzima dah pojavom, a nije tajna da je i u prošlosti bila više nego atraktivna i zgodna. Ipak, neke promene i te kako vidljive.

Ona je u ranoj mladosti bila samo još jedna obična devojka iz ukrajinske provincije koja je sreću okušala na izborima lepote.

Iako danas krije sve što se tiče njene prošlosti, stare fotografije su pokazale koliko se promenila do dana današnjeg.

Povećala je usta, operisala nos i jagodice, a primetno je i da joj je oblik oka drugačiji što mnogi pripisuju takozvanoj fox-eye proceduri.

Jana je od momenta kada je ušla u vezu sa saudijskim princem obrisala sve fotografije na kojima je sa porodicom, te se na njenom Instagramu može naći samo jedna fotografija na kojoj je sa majkom, te je jasno od koga je nasledila lepotu.

Jana Orfeva ima samo jednu sliku sa majkom.
Instagram 

Mnogi su mišljenja da joj operacije nisu bile potrebne, ali je definitivno svoj novi izgled i te kako dobro unovčila, a kako danas živi od kako je u vezi sa šeikom, pogledajte u videu u nastavku teksta:

Pogledajte kako živi najskuplja ljubavnica na svetu Instagram/yana.orfeeva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!