Ukrajinka Jana Orfeva nedavno je privukla ogromnu pažnju javnosti kada se saznalo da po danu uzima 5.000 evra i to zahvaljujući tome što je ljubavnica saudijskog princa koji debelo plaća da bi bio u njenom društvu.

Jana i princ u vezi su preko dve godine, a on joj ispunjava gotovo svaku želju. Zahvaljujući tom novcu manekenka je kupila stanove širom Evrope, kao i u rodnom Kijevu, a multimilioner ne štedi ni kada je reč o luksuznim putovanjima, brendiranim tašnama, cipelama, kao i automobilima.

Instagram Jana je godinama u vezi sa bogatim princem

Kako brojne stvari iz privatnog života deli na društvenim mrežama, tako je na njenom Instagram profilu osvanula i fotografija prstena specijalne izrade "Graff", koji košta oko 200.000 evra, što je, kako strani mediji navode, za princa sitnica.

jana orfeva oduzima dah lepotom.
Instagram 

Janu na Instagramu prati 177 hiljada ljudi, a ta cifra se svakoga dana uvećava. Na mrežama redovno objavljuje svoje modne kombinacije, ali i slike sa putovanja, dok su slike sa princem retkost - na Janinom profilu postoji samo jedna fotografija sa njenim dragim.

Ipak, sa pažnjom koju je dobila kao "najskuplja i najbogatija ljubavnica" u javnosti su se pojavile i fotografije kako je izgledala pre svih operacija. 

Naime, činjenica je da lepa Jana oduzima dah pojavom, a nije tajna da je i u prošlosti bila više nego atraktivna i zgodna. Ipak, neke promene i te kako vidljive.

Ona je u ranoj mladosti bila samo još jedna obična devojka iz ukrajinske provincije koja je sreću okušala na izborima lepote.

Iako danas krije sve što se tiče njene prošlosti, stare fotografije su pokazale koliko se promenila do dana današnjeg.

Napunila je usta, operisala nos i jagodice, a primetno je i da joj je oblik oka drugačiji što mnogi pripisuju takozvanoj fox-eye proceduri. 

Jana je od momenta kada je ušla u vezu sa saudijskim princem obrisala sve fotografije na kojima je sa porodicom, te se na njenom Instagramu može naći samo jedna fotografija na kojoj je sa majkom, te je jasno od koga je nasledila lepotu.

jana je ostavila samo fotografiju sa majkom.
Instagram 

Mnogi su mišljenja da joj operacije nisu bile potrebne, ali je definitivno svoj novi izgled i te kako dobro unovčila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!