Jana Orfeva, ukrajinska manekenka je ljubavnica saudijskog princa, a kako strani mediji navode, zbog toga joj svakog dana na račun leže ogromna suma novca. Jana i princ u vezi su preko dve godine, a on joj ispunjava gotovo svaku želju.

Osim što zbog "titule ljubavnice" svakoga dana dobija oko 5. 000 evra, saudijski multumilioner joj poklanja luksuzna putovanja, brendirane tašne, cipele, garderobu, ali i skupocne automobile, piše Daily star.

Nekada putuje sama, a čini se da mnogo više voli kada joj se pridruži i princ.

Kako brojne stvari iz privatnog života deli na društvenim mrežama, tako je na njenom Instagram profilu osvanula i fotografija prstena specijalne izrade "Graff", koji košta oko 200.000 evra, što je, kako strani mediji navode, za princa sitnica.

jana je više od dve godine u vezi sa princem
Instagram 

Janu na Instagramu prati 177 hiljada ljudi, a ta cifra se svakoga dana uvećava. Na mrežama redovno objavljuje svoje modne kombinacije, ali i slike sa putovanja, dok su slike sa princem retkost - na Janinom profilu postoji samo jedba fotografija sa njenim dragim.

Instagram Jana je godinama u vezi sa bogatim princem

Kako se dalje navodi, ova lepotica novac je iskoristila tako što je kupila luskuzne stanove u Kijevu i Moskvi, a prijatelji je opisuju kao dobru, ali razmaženu devojku. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!