Lepa glumica Katarina Radivojević osvojila je srca domaće javnosti još pre mnogo godina kada je igrala Zonu Zamfirovu. _Od tog trenutka, njena slava samo je rasla i rasla, a sreću je potražila i van granica naše zemlje, pokušavajući da izgradi karijeru u Holivudu. 

I dok se o njenim poslovnim podvizima sve zna, ono o čemu ćuti definitivno je njen privatni život, a pogotovo ljubavni partneri. Ipak, pojedini muškarci koji su joj bili velike ljubavi poznati su javnosti. 

Katarina Radivojević krije svoj ljubavni život.
Marija Mladjen/ATAIMAGES 

Tako se svojevremeno pisalo naširoko o njenom odnosu sa Igorem Kojićem. Ipak, ni jedno od njih dvoje nije zvanično potvrdilo ove spekulacije. Navodno je njihovu tajnu vezu prekinuo upravo Igor i to zbog Severine sa kojom je kasnije ušao u brak.

- Katarina i Igor nikada nisu javno govorili o svojoj vezi koja, ruku na srce, i nije bila preterano ozbiljna. Samo njihovi najbliži prijatelji znali su da se viđaju. Svađali su se i mirili više puta, a do definitivnog razlaza došlo je tek kada su se Igor i Severina upoznali - tvrdio je neimenovani izvor blizak paru za PressSerbia pre nekoliko godina.

Igor Kojić je ostavio Katarinu zbog Severine.
Instagram 

Nakon ove veze u medijima je mogla da se pročita informacija da je Katarina bila u vezi sa pokojinim Vidojem Ristovićem, koji je kasnije oženio hrvatsku novinarku Nikolinu Pišek.

Glumica nije na sav glas pričala o ovoj ljubavi, ali je nije ni krila, pa je tako sama potvrdila vesti o krahu veze.

- Tačno je da Vidoje i ja više nismo zajedno i da je našoj vezi presudila daljina - rekla je Katarina tada.

Vidoje Ristović je ostavio Katarinu zbog Nikoline Pišek.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Pre ovih veza, Katarina je volela biznismena Vuka Miškovića, koji je rodom iz Podgorice, a živeo je i radio u Milanu. Markantni Crnogorac jedan je od retkih koji su uspeli da privuku pažnju jedne od najlepših srpskih glumica, što je ona i potvrdila.

- Tačno je da je Vuko moj dečko, ali stav da u javnosti pričam samo o poslu ostaje nepromenjen - rekla je Katarina jednom prilikom za domaće medije. Nažalost, ni ova ljubav nije opstala.

Katarina Radivojevič nije imala sreće u ljubavi.
ATA Images/Antonio Ahel 

Zanimljivo je i da je u jednom trenutku Katarina bila sa poznatim holivudskim glumcem. Glumica je detalje veze sama otkrila. U pitanju je bio Benisio del Toro, a o tome šta nije funkicionisalo među njima, te ni ta veza nije imala srećan kraj rekla je:

- Moje pravilo glasi da svoju intimu čuvam za sebe, i to će zauvek biti tako. U pitanju je velika ljubav s moje strane, ali ja u ljubavi uvek dajem sve od sebe.

Bensio del Toro bio je sa Katarinom Radivojević.
Youtube 

Ono o čemu maštam i danas je da imam normalnu, zdravu, zaokruženu porodicu. Ne želim odnos s kompromisima. Znala sam šta hoću u tom trenutku i htela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje, komentarisala je njihovu dugogodišnju vezu i raskid.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

KOLIKO ME POVREDIŠ, TOLIKO TI I VRATIM: Katarina Radivojević nikad otvorenija, evo kako se nosi sa onima koji je iznevere! Kurir televizija