Medou Voker, ćerka tragično nastradalog glumca Pola Vokera iznenadila je pratioce novim fotografijama sa odmora na Kostarici. 

Lepotica koja već neko vreme gradi karijeru u modelingu, otputovala je na egotičnu lokaciju sa svojim suprugom, odakle svakodnevno kači storije i izveštava obožavatelje o svojim dogodovštinama. 

Međutim, njen Instagram eksplodirao je nakon selfija u ogledalu na kojem je mlada manekenka u oskudnom kupaćem kostimu, jer se tek sada videlo koliko je smršala. 

Medou je i ranije bila mršava, ali nikad ovoliko, a zbog novih fotografija mnogi su je molili da nešto pojede.  

Njene ruke postale su samo kost i koža, kao i tanke noge, dok su se rebra ocrtavala. Ovaj prizor mnogima se nije dopao, i kritikovali su je da mladim devojkama daje loš primer.

Medou Voker još je više smršala.
Instagram 

Bilo je i onih koji su dodali da je "strašno što se vraća moda premršavih manekenki". Drugi su pisali da bi "i njen otac ustao iz groba samo da bi joj pomogao, jer je očigledno da joj pomoć treba". 

Medou izgleda mršavije nego ikad pre.
Instagram 

Manekenka je u jednom trenutku isključila komentare, ali su ljudi nastavili da komentarišu na drugim mrežama i apeluju da Medou dobije pomoć čim pre. 

"Krenula je putem bez povratka", "Molim te, ovo nije zdravo, moraš da potražiš pomoć", "Tvoj otac ovo ne bi voleo", "Zašto Holivud uvek uništava mlade ljude", "Medou, pojedi nešto", "Kost i koža", "Ljudi, ona je sve mršavija, pogledajte stare slike", "Otac joj se okreće u grobu"... samo je delić koji se mogao pročitati. 

I zaista, ukoliko nove fotografije uporedite sa nešto starijim, razlika u kilogramima je jasno uočljiva. Medou se sada ocrtava gotovo svaka koščica, te ne čudi što su mnogi zabrinuti.

Uostalom, pogledajte i sami jednu od retkih fotografija kako je izgledala nekada.

Ipak, manekenka odbija da komentariše navode da je anoreksična. Podsetimo, Medou je ostala bez oca Pola 30. novembra 2013., nekoliko nedelja nakon njenog 15. rođendana. Glumac je poginuo sa samo 40 godina u stravičnoj nesreći nakon što se Poršeom zabio u metalni stub na ulici i vozilo se zapalilo.

Medou je ćerka tragično nastradalog glumca.
Youtube 

Dve godine kasnije, tada još uvek tinejdžerka, odlučila je da se bori za pravdu.

Podigla je tužbu protiv Poršea, jer je nemačkog proizvođača sportskih automobila krivila za saobraćajnu nesreću i smrt svog oca. Naime, Meadou je tvrdila da je njen otac živ zapaljen.

Ćerka Pola Vokera odlučila je da se bori za pravdu.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Pol je ostao u svom automobilu zarobljen u sedištu, a navodno ga je pojas prikliještio i slomio mu rebra i karlicu. "Porše" i ćerka slavnog glumca su se na kraju ipak nagodili, iako je nepoznanica kolika je odšteta u pitanju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!