Čuvena Dizni glumica Lindzi Lohan podelila je fantastične vesti - u drugom je stanju, a da uskoro postaje majka otkrila je na Instagramu. Ona je podelila fotografiju benkice na kojoj piše: "Coming soon", odnosno "Uskoro dolazim"

Vest je oduševila fanove, a glumica je potvrdila i za TMZ da je prinova na putu. 

"Jako smo uzbuđeni zbog dolaska novog člana porodice i veselimo se narednom poglavlju naših života!", rekla je za TMZ.

Inače, Lindzi se u poslednje vreme slabo pojavljivala u javnosti, ali paparaci su je prošlog meseca ipak "ulovili" i to u širokoj odeći, ali niko nije mogao ni da nasluti da je zapravo trudna. 

Lindzi Lohan pojavila se prošlog meseca u javnosti u širokoj odeći.
Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Vesti o trudnoći odjeknule su na sve strane, ponajviše jer glumica iza sebe ima godine i godine raskalašnog života. Skandali su joj u jednom trenutku postali drugo ime. 

Njena karijera započela je davne 1998. godine filmom "Zamka za roditelje", i to ju je lansiralo u najpopularnije u Holivudu. A kako to obično biva, uz basnoslovnu zaradu stigla je i slava s kojom Lindzi nije znala da se nosi.

Šest godina kasnije pojavila se u filmu "Mean Girls", a potom se okušala i u muzičkim vodama kada je pokušala da postane pevačica, što se neslavno završilo.

Većina njenih poslovnih poduhvata je prepoala - od njene modne marke do lanca restorana u Grčkoj, a veliku pažnju privlačila je svojim skandaloznim ponašanjem.

Lindzi Lohan imala je brojne neuspele poduhvate.
Shutterstock 

Zavisnost od kokaina i heroina

Kontroverzna glumica Lindzi Lohan poznata je po burnom životu, a zluradi komentatori često umeju da tvrde da je njen poročan život ostavio jer izgleda starije nego što to glumica zaista jeste. Lindzi je tokom prethodnih godina često viđana u neprikladnim izdanjima. Zavisnost od kokaina i heroina, lude žurke sa Paris Hilton, loš odnos sa majkom i nasilne ljubavne veze obeležile su pad njene karijere.

Lindzi Lohan imala je problema sa alkoholom i narkoticima.
EBELE/ FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia 

Lindzi iza sebe ima niz skandala, a mnoge vožnja u pijanom stanju najmanje čudi na njenoj listi skandala.

Optužbe za krađu

Tu su i brojne optužbe za krađu. Naime, pre nekoliko godina prijateljica ju je tužila,jer joj je Lindzi u klubu ukrala krznenu jaknu vrednu 12.000 dolara. Par godina kasnije, Lindzi je od jednog prijatelja ukrala Roleks sat vredan 35.000 dolara.

Ni tu se nije zaustavila, te je u zlatari pokušala da ukrade ogrlicu vrednu više od 2.000 dolara, potom se braneći rečenicom da je samo "htela da je pozajmi".

Prelazak u islam

Tu je i njena slavna lista gde je pobrojala sve holivudske muškarce sa kojima je imala odnose, a tu se našlo njih 36.

Nakon svega, glumica je 2019. iznenada prešla u islam, što je objavila tako što je napisala na Instagramu "Alaikum salam", što u prevodu znači mir sa vama i obrisala je zatim sve fotografije na svom Instagram profilu.

Te godine, uplovila je u ljubavnu vezu sa prestolonaslednikom Saudijske Arabije, Muhamedom bin Salmanom, koga je upoznala na trkama Formule 1.

Malo su se dopisivali, a onda je prestolonaslednik rešio da ubrza stvari i, budući da Lindzi ima finansijske probleme, dao joj je na raspolaganje 4 milijarde dolara sa njegove privatne kartice kako bi mogla da ga prati na putovanjima širom sveta.

Neuspele operacije

Lindzi Lohan je do sada imala nekoliko hirurških zahvata na licu - doradila je usne, u obraze stavila filere i botoksom ispeglala kompletno lice, zbog čega je u jednom trenutku izgledala kao 'zamrznuta'. 

Novi početak

Srećom, povlačenje u ilegalu bilo je ono što je glumici trebalo. Radila je na svom podkastu, vodi mirniji, uređeniji život, a sve se promenilo i kada je upoznala Bajdera Šemsa. Lindzi je obelodanila vezu sa njim 2020. godine kada je podelila fotografiju na kojoj poziraju zajedno sa njegovom sestrom Alijanom i prijateljima muzičarima. 

Lindzi Lohan ludo je zaljubljena u svog supruga.
Instagram 

Inače, o Lohanovoj vezi sa Bajderom ne zna se mnogo, kao ni o njemu samom. Američki mediji prenose da se par upoznao u Dubaiju gde je Lindzi i živela neko vreme.

Prošle godine su se venčali u tajnosti, što je otkrila kasnije na Instagramu.

"Ja sam najsrećnija žena na svetu. Pronašao si me i znao si da želim pronaći sreću i milost, sve u isto vreme. Srećna sam što si baš ti moj muž. Moj život i moje sve. Svaka žena bi trebala da se oseća ovako pored svog muža", napisala je tada, i jasno je da se njen život okrenuo za 180 stepeni, te da danas živi onako kako je oduvek maštala, a uskoro će njena porodica biti i veća za jednog člana što je nešto o čemu je oduvek maštala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!