PROPALA DIZNIJEVA ZVEZDA KOJU SU SVI ODBACILI UDALA SE U TAJNOSTI: Poroci su je uništavali, a kraj njega je našla sreću

Glumica Lindzi Lohan otkrila je putem Instagrama da se udala

Lindzi Lohan se udala
* / The Photo One / Profimedia 

Američka glumica Lindzi Lohan (36) na svom Instagram profilu podelila je lepu vest s fanovima. Naime, Lindzi je objavila sliku sa partnerom Bajderom Šemsom (35) i otkrila da su se venčali.

"Ja sam najsrećnija žena na svetu. Pronašao si me i znao si da želim pronaći sreću i milost, sve u isto vreme. Srećna sam što si baš ti moj muž. Moj život i moje sve. Svaka žena bi trebala da se oseća ovako pored svog muža", napisala je ispod objave.

Pratioci i fanovi uputili su joj niz povodom tajnog venčanja, ali i njenog rođendana. Naime, Lindzi je uz svadbu, proslavila i 36. rođendan.

"Baš si me obradovala", "Puno sreće vam želim", "Iskrena ljubav", "Srećan rođendan i srećno venčanje", samo su neki od komentara koje su pisali njeni obožavatelji.

Par se upoznao 2020. godine, a već u novembru 2021. objavili su da su se verili.

Čini se da je Lindzi konačno pronašla mirnu ruku, a podsetimo, pre samo nekoliko godina bila je na lošem glasu u Holivudu.

lindzi lohan bila je zavisna od alkohola i droge
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Zavisnost od narkotika, lude žurke sa Paris Hilton, loš odnos sa majkom i nasilne ljubavne veze obeležile su njen buran život. Lindzi su u javnosti obeležile krađe za koje je optužena.

Naime, pre nekoliko godina, prijateljica ju je optužila da joj je u klubu ukrala krznenu jaknu u vrednosti od 12.000 dolara. Par godina kasnije, Lindzi je od jednog prijatelja ukrala sat Rolex vredan 35.000 dolara.

Lindzi Lohan nekada je živela buran život
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, to nije bilo sve. Lindzi je u zlatari pokušala da ukrade ogrlicu vrednu više od 2.000 dolara, a potom se branila rečenicom da je samo "htela da je pozajmi". Jedno vreme zvali su je propala Diznijeva zvezda, zbog problematičnog ponašanja, sa Lindzi niko nije želeo da radi, a njeni poslovni poduhvati i privatni biznisi su propali.

Lindzi je poznata po razuzdanim žurkama na koje je išla sa paris hilton
- / Backgrid USA / Profimedia 

Lindzi Lohan nije ostala imuna i na plastične operacije, te je do sada imala nekoliko hirurških zahvata na licu - doradila je usne, u obraze stavila filere i botoksom ispeglala kompletno lice, zbog čega je u jednom trenutku izgledala kao 'zamrznuta'.

Danas ta 36-godišnjakinja radi na svom podkastu, vodi mirniji život uz svog supruga, a lečenja od alkohola i droge iza nje.

Shutterstock Lindzi Lohan nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Supruga Ivice Kostelića objavila rijetku obiteljsku fotografiju koja je sve oduševila: "Tko kaže da tate ne mogu multitaskati?"

+27

Partnerica Šime Vrsaljka pokazala zgodnu sestru koja uživa na krstarenju s ostatkom njegove obitelji!

+26

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Reaguj
Komentariši
Još iz kategorije