Kada su Ronaldo i Georgina Rodrigez uplovili u vezu, mnogi im nisu davali ni mesec dana. Ipak, par je izdržao, u međuvremenu su dobili i dvoje zajedničke dece, a Rodrigezova je poput majke i fudbalerovim naslednicima koje je dobio uz pomoć surogata.

Georgina Rodrigez je po svaku cenu želela da se bogato uda.
printscreen/instagram 

Ronaldo je obasipa novcem, širom joj je otvorio vrata šoubiznisa, zbog čega sada zarađuje ogromne sume preko društvenih mreža, a dobija i džeparac od "samo" 100.000 evra mesečno, iako se šuška da je sada, kako su prešli u Saudijsku Arabiju.

Georgina od Ronalda dobija pozamašan džeparac.
pritnscreen/instagram 

Međutim, i pored svega što je dobila na "zlatnom tanjiru", jedno, njoj najbitnije, fali - prsten! Ronaldo je u više navrata govorio da će se to desiti, i istakao da zna koliko je to Georgini bitno, ali prosidba nikako da se dogodi, iako je u medijima često predstavljaju kao njegovu verenicu. 

Georginu Rodrigez Ronaldo nikako da zaprosi.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

No, Rodrigezova zaprošena nije, a šuška se da su za to "krive" Ronaldova majka i sestra koje je ne vole i koje smatraju da je sa njim samo zbog novca. Ipak, interesantno je da Georginu,  kojoj je toliko bitno da uđe u brak, i pre Ronalda nije hteo da zaprosi nijedan momak.

Georgina Rodrigez pre Ronalda nije imala sreće u ljubavi.
TTL / The Photo One / Profimedia 

Georgina je svih ovih godina pokušavala da sakrije od javnosti sve o svom ljubavnom životu pre Ronalda, međutim, neke informacije su ipak procurile što je potvrdilo ono što se šuškalo odavno - jurila je bogate muškarce koji će je obezbediti. 

Georgina Rodrigez je želela bogate muškarce.
Valerie MACON / AFP / Profimedia 

Tako se njen prvi dečko bio avanturista i fotograf nadimka 'divlji Havi' koji je bio njena velika srednjošlolska ljubav, a privukao je pažnju šire javnosti učestvovanjem u španskom rijalitiju "The Island of Temptations".

Georgina je bila ludo zaljubljena u njega i maštala o braku. Ipak, njihova veza se završila 2011. a nakon toga, nikada nisu javno govorili što je presudilo njihovoj ljubavi.

Šuškalo se da je, shvativši da od braka nema ništa, odlučila da napusti rodni grad i ganja karijeru ali i novog bogatog dečka koji će je konačno oženiti.

Slična priča ponovila se i sa njenim drugim momkom, Alebertom Santanom, koji je postao bivši jer nije imao dovoljno novca.

Georgina Rodrigez raskinula je sa bivšim jer nije imao novca.
Kazuko Wakayama / KCS Presse / Profimedia 

O njemu se inače, prvi put više pričalo nakon prvenstva u Kataru. Amor Romeira je u popularnom "Telesino šou" govorio o skupocenom nakitu koji je Georgina nosila na Mundijalu i tom prilikom slučajno spomenuo njenog bivšeg dečka.

Georgina i Alberto bili su u ozbiljnoj vezi pre nego što je upoznala Ronalda i čak i živeli zajedno. Alberto je navodno ludo voleo Georginu i bio je uveren da će se jednog dana venčati, ali je želeo da sačeka, no Georgina nije želela to, a Ronaldo je pokvario njegove planove.

Kada su se upoznali, Alberto i Georgina su bili u teškoj finansijskoj situaciji, zajedno su savladavali sve prepreke i borili se za bolji život.

Delili su i dobro i zlo i delovalo je da su suđeni jedno drugom. Ipak Georgina je na kraju raskinula vezu sa zgodnim Špancem i slomila mu srce, prenose španski mediji.

U međuvremenu, i Alberto je postao izuzetno uspešan. Trenutno živi i radi u Madridu i uspešan je biznismen. Bavi se kreiranjem digitalnog sadržaja, a bio je i voditelj u nekoliko izuzetno popularnih TV emisija u Španiji, pa trenutno ima gotovo pola miliona pratilaca na Instagramu. 

Zanimljivo, vešto je krio svoju vezu sa Georginom jer nije želeo da na takav način stekne popularnost. Ipak, tajna je na kraju otkrivena na dosta bizaran način.

Ostaje da vidimo da li će Georgini poći za rukom da dobije prsten od Ronalda, ali i kada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!