Kada se nedavno saznalo da Anđelka Prpić čeka dete sa nesuđenim kumom, inače nekadašnjim najboljim drugom njenog bivšeg muža Darija, domaća javnost ostala je u šoku.

Glumica Anđelka Prpić će uskoro na svet doneti svoje drugo dete, a nedavno je otišla i na trudničko odsustvo, te neko vreme neće glumiti, već će se posvetiti porodici.

Anđelka Prpić trudna.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Veoma brzo su se saznali i detalji romanse između Anđelke i M.Ž. , te da su emocije proradile nakon što su se družili. On se navodno i preselio bliže njoj, a ostalo je istorija.

Glumica do sada nikada nije mnogo komentarisala svoj privatni život, te se toga drži i dalje i nije davala izjave ni povodom trudnoće, niti svog izabranika.

Ona je sada prvi put na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je istakla trudnički stomak i pokazala kako uživa u drugom stanju.

Očigledno je da joj trudnoća veoma prija, a podsećamo, ona iz braka sa Prpićem ima sina Jakšu, a više fotografija nje i njenog novog izabranika pogledajte u nastavku:

Instagram, Antonio Ahel/ATAIMAGES Otac drugog deteta Anđelke Prpić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!