Sklavna pevačica Avril Lavinj nedavno je raskinula veridbu, a sada se već saznalo da ima novog partnera, i u pitanju je niko drugi do bivši dečko Kajli Džener - Tajga. Novopečeni par se pojavio na Nedelji mode u Parizu, a onda su pred svima razmenjivali nežnosti, da bi potom prošli pored svih držeći se za ruke.

Avril i Tajga su u vezi.
Veeren -Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia 

Inače, šuškanja o njihovoj vezi počela su nedavno kada su bili na jednoj od prethodnih revija i kada su zadivljeno gledali jedno u drugo i šaputali sve vreme. Međutim, čini se da su emocije jake čim su odlučili da samo nakon par dana obelodane svetu da su zajedno.

Nažalost, čini se da je njena nova veza dočekala nespremnog njenog sada već bivšeg dečka. Ona je pre samo nekoliko dana obelodanila da više nije sa Mod Sanom. "Bili su zajedno i vereni pre tri dana kada je on otišao na turneju, pa ako se nešto promenilo, to je novost za njega", rekao je Modov portparol.

Muzičar je inače zaprosio Avril u Parizu kada joj je dao prsten u obliku srca. "Sanjao sam da sam te zaprosio u Parizu. Izvadio sam prsten i pitao te da ga nosiš. Bio sam na jednom kolenu i pogledao te u oči. Toliko si prelepa da te ne mogu opisati rečima. Uzeo sam tvoju ruku i posljednji dah... rekao sam: hoćeš li se udati za mene? I ona je rekla - da", napisao je Mod San ispod objave na Instagramu.

Pevačica se osvrnula i na romantičnu prosidbu u intervjuu za People. "Bila je to najbolja, najromantičnija prošnja koju sam ikada mogla  poželeti. Bili smo u Parizu, plovili rekom Senom. Imali smo violinistu, šampanjac i ruže. Činilo se kao da je vreme stalo i u tom trenutku smo bili samo nas dvoje", ispričala je ona.

Avril je raksinula veridbu sa dečkom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Avril iza sebe ima dva propala braka, jedan sa mužičarem Derikom Viblijem i drugi sa Čedom Krugerom, frontmenom grupe "Nickleback".

Tajga je pre nje ljubio brojne slavne lepotice kao što su Igi Azaleja, i Kajli Džener, dok sa Blek Čajnom koja je kasnije sa Robom Kardašijanom dobila dete, ima sina Kinga.

Tajgini odnosi bili su poprilično turbulentni, a mnogi se sećaju i koliko je teško Kajli prebolela raskid veze. 

Sa druge strane, Avril je punila medijske stupce kontroverznim teorijama poput toga da je ona zapravo kopija prave Avril, te da je samo "dvojnica koja je varala paparace" i ubila pevačicu, te joj preuzela slavu.

Avril Lavinj je punila medijske stupce bizarnim teorijama.
Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!