Za kanadsku pevačicu Avril Lavinj godinama kruži teorija zavere da nije živa i da se umesto nje pojavljuje dvojnica po imenu Melisa, a zbog novih fotografija na kojima je Avril, svi komentarišu da nikad tužnije nije izgledala.

Ovu teoriju zavere podstakla je objava na jednoj brazilskoj internet stranici 2005. godine i od tada ova priča se stalno ponavlja.

Najluđa teorija zavere koja se proširila internetom jeste da ju je 2003. godine zamenila dvojnica po imenu Melisa. Ovu suludu priču objavila je jedna brazilska internet stranica, a onda se ona samo proširila kroz obožavaoce koji su pratili svaki korak popularne pevačice kako bi otkrili da li je ova teorija istinita ili ne...

Avril navodno ima dvojnicu.
Shutterstock 

Avril Lavinj je svoj prvi album i vrtoglavu popularnost stekla sa samo 16 godina. Proslavila se oblačeći se u široku odeću i noseći kravatu, zbog čega su je prozvali "anti-Britni". Pevačici se taj nadimak nije dopao, pa je govorila kako jednostavno ne voli da oblači odeću koja otkriva telo, te da ne želi da "prodaje se*s".

Njena popularnost je bila ogromna, pa se Avril borila sa slavom. E, tu sežu koreni ove teorije zavere s početka teksta.

Pričalo se da je Avril pod teretom slave angažovala dvojnicu po imenu Melisa. Naime, u jednom momentu je po njima Avril umrla, pa je diskografska kuća pevačicu zamenila Melisom. "Dokaz" su bili snimci sa crvenog tepiha pre 2003. godine, gde se vidi razlika u crtama lica. Obožavaoci ove teorije zavere su govorili kako Melisa voli da nosi haljine, dok je Avril nosila uvek pantalone, te da je Melisa ostavila i znak u pesmama. Na primer, po njima ovaj stih najviše dokazuje da je Avril mrtva: "Dan kada si nestala je bio dan kada sam otkrila da više ništa neće biti isto.."

Na internetu čak postoji i snimak na kojem se vidi kako na ruci Avril Lavinj stoji natpis "Melisa".

Sama Avril Lavinj nikad nije komentarisala ovu teoriju zavere nego je nastavila da radi na svojoj karijeri.

BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Slavna pevačica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!