Čuvena fudbalska legenda Ronaldo Nazario de Lima ne odvaja se od svoje devojke, odnosno, odnedavno verenice, a iako nikad nije bio preterani ljubitelj mode, zbog nje je otišao i na prestižni modni događaj - Paris Fashion Week.

Okupljenim paparacima pozirao je sa velikim osmehom na licu, ne puštajući ruku verenice. Par je izgledao srećnije nego ikad, a razlika u godinama gotovo i da se nije videla. 

Ronaldo Nazario de Lima pojavio se na Nedelji mode sa verenicom Selinom.
LAURENT BENHAMOU / Sipa Press / Profimedia 

Podsetimo, pre Seline, Ronaldo je imao brakove i burne veze, a jednom prilikom je i sam otkrio pikanterije iz privatnog života koje su ga skupo koštale.

Jednom prilikom je i sam priznao da je imao afere sa prostitutkama koje su htele da ga opljačkaju, te da je zbog toga prolio suze.

"Puno sam plakao. To je neverovatna sramota i veliko razočaranje. Bila je to ogromna greška u mom privatnom životu. To je bila najgora odluka u mom životu", rekao je on u jednom intervjuu.

Dao je ogroman novac na prostituke, živeo burnim životom, preterivao sa alkoholom, hranom... a onda su ga loše navike umalo koštale života, s obzirom da su povrede bile sve češće. Poslednja kap bilo je kada su se javili problemi sa štitnom žlezdom.

Ronaldo se ugojio zbog problema sa štitnom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Srećom, u njegov život tada je ušla Selina, koja mu je pomogla da prebrodi teške trenutke, a koja je pored manekenske karijere uspešna poslovna žena. Par uživa u životu, a na nedavnom putovanju su se i verili, a vesti su podelili na Instagramu.

Selina je u sjajnim odnosima sa njegovom decom, što se da primetiti i po njenom Instagramu na kojem često dele fotografije sa njima. I to je bio jedan od načina da pokaže da sa slavnim fudbalerom nije samo zbog novca, jer se često moglo pročitati da "Ronaldo što je davao na prostitutke sada daje na manekenku kojoj uspunjava svaki hir". 

Selina loks uspela je da promeni Ronalda.
Instagram 

Ipak, Ronaldo se na glasine nikad nije osvrtao, već uživa u ljubavi, te nema sumnje da je Selina uspela ono što nijedna nije pre nje - smirila ga i učinila da je gleda kao boginju.

Selina loks smirila je Ronalda.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!