Kada kažemo Ronaldo, verujemo da danas mnogi od vas najpre pomisle na Kristijana, međutim, mnogo pre nego što je mladi fudbaler postao zvezda najpopularnijeg sporta na planeti, jedan drugi Ronaldo je postizao neverovatne golove i nosio titulu legende. Naravno, govorimo o Ronaldu Nazario de Limi koji je bio i ostao jedno od najvećih imena fudbala, iako je, nažalost, prethodnih godina daleko više bio u žiži interesovanja zbog privatnog života.  

Afere, gubitak novca, vanbračna deca... samo je delić onoga o čemu se pisalo, ali ovog puta, medijske stupce puni zbog najlepših mogućih vesti - nakon nekoliko godina veze, verio je svoju devojku Selinu Loks tokom zajedničkog odmora na Karibima.

Bivši napadač Real Madrida i Inter Milana i lepa Selina pohvalili su se veridbom i na društvenim mrežama, a ispod objave je napisala najpre na engleskom: "Yes, i do"("Da, pristajem"), a potom dodala i na portugalskom: "Volim te zauvek".

Penzionisani fudbaler, a danas predsednik LaLiga Valladolida, odgovorio je: "Volim te" sa četiri emotikona srca.

Međutim, interesantno je da im je među prvima čestitala niko drugi do Ronaldova bivša žena Milene Dominges. Ona je paru poželela sve najlepše i oduševila njihove pratioce.

"Srećna sam zbog tebe. Bog te blagoslovio i čuvao uvek. Živela ljubav", napisala je Milene i pokazala da između nje i Ronalda, kao i njegove buduće supruge sa kojom je od 2015. nema nikakve "zle krvi".

Podsetimo, Ronaldo je dobio svoje prvo dete, Ronalda Juniora, sada 22-godišnjeg di-džeja, sa Milene pre nego što je njihov četvorogodišnji brak okončan u septembru 2003.

Organizovao je ceremoniju venčanja sa Danijelom Čikareli u februaru 2005. u zamku u Francuskoj, iako se kasnije ispostavilo da nisu zvanično postali supružnici jer nijedna strana nije završila razvod od svojih prethodnih partnera.

Par se razveo samo tri meseca nakon raskošne ceremonije u zamku koju su najavili kao zvanično venčanje, a Danijela je kasnije tvrdila da su raskinuli jer joj je Ronaldo bio neveran.

Nakon što je njihova veza prekinuta, bivša fudbalska zvezda se oženila studentkinjom mašinstva Marijom Beatriz Antoni i par je tokom sedmogodišnje veze dobio dve ćerke - Mariju Sofiju (14) i Mariju Alis (12).

Poslednjih sedam godina Ronaldo je bio u vezi sa Brazilkom Selinom, koja je pored manekenske karijere uspešna poslovna žena.

Ronaldo je od 2015. u vezi sa Selinom.
Instagram 

On je takođe otkrio da je imao vazektomiju nakon što je potvrđeno da je otac Aleksandra, koji sada ima 16 godina, u decembru 2010. nakon veze sa konobaricom Mišel Umezu.

Mišel Umezu je rodila Ronaldu sina.
Instagram 

Ipak, Ronaldo je kasnije otkrio za Financial Times da ima zamrznutu spermu, šaleći se da još ima dovoljno da napravi fudbalski tim, te nije isključeno da će se on i Selina ostvariti kao roditelji.

Ronaldo uživa kraj mlađe Seline.
Instagram 

Selina je u sjajnim odnosima sa njegovom decom, što se da primetiti i po njenom Instagramu na kojem često dele fotografije sa njima.

Lepa manekenka je potpuno smirila nekadašnjeg buntovnika koji se više puta našao u centru skandala zbog razvratnog života. Jednom prilikom je i sam priznao da je imao afere sa prostitutkama koje su htele da ga opljačkaju, te da je zbog toga prolio suze.

"Puno sam plakao. To je neverovatna sramota i veliko razočaranje. Bila je to ogromna greška u mom privatnom životu. To je bila najgora odluka u mom životu", rekao je on u jednom intervjuu. No, sada se čini da se veliki buntovnik konačno smirio kraj Seline, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku teksta.

Instagram Selina Loks ludo je zaljubljena u Ronalda, nekada jednog od najboljih i najslavnijih fudbalera sveta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!