Nije tajna da je slavni fudbaler Ronaldo Nazario de Lima u svojoj mladosti imao veoma buran ljubavni život. Kako je kasnije i sam priznao, veoma često je bio u centru skandala zbog razvratnog života, a afere sa devojkama i prostitutkama koje su htele da ga opljačkaju umalo su mu došle glave i koštale ga brakova.

Tako je svojevremeno iz kratke afere sa poznatom bodibilderkom Mišel Umezu (40) dobio sina Aleksandera kojeg nije želeo da prizna do njegove 12. godine. O aferi sa Mišel nikada nije želeo javno da govori, ali lepotica je 5 minuta pažnje dobro iskoristila. 

Mišel Umezu je bodibilderka poznata po vezi sa Ronaldom.
Instagram 

Završila je na svim naslovnicama i nastavila da bude u fokusu javnosti, ali se je ovog puta pažnju privukla ne sportskim rezultatima već novom intervencijom kojom se pohvalila na mrežama.

Naime, ona je početkom septembra odradila operativni zahvat kako bi ponovo vratila nevinost. Sada kako tvrdi želi da se ponovo uda, ali kao devica.

"Seks može samo ukoliko se venčam u crkvi. Još nisam našla pravu osobu. Tražim muškarca s istom svrhom i željom koju imam ja. Nije me sramota da to priznam, stvarno to želim", rekla je Mišel.

Inače, iako se nikada nije udala za Ronalda uspela je da se izbori za priznanje očinstva i alimentaciju. Ronaldo je tokom 2010. godine poručio da je odradio vazektomiju kako bi "zatvorio fabriku dece", kako je sam objasnio jednom prilikom jer je u tom trenutku već imao četvoro dece sa četiri različite žene.

Ronaldo je danas u srećnoj vezi sa drugom devojkom.
Instagram 

Danas je Ronaldo u vezi sa devojkom Selinomsa kojom ima jedno dete, a njihova ljubav započela je još 2017. godine. S druge strane, Umezu je trenutno sama i kako je priznala zbog karijere bodibildera koristi hormone zbog kojih oseća manjak želje za seksom, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Evo kako danas izgleda Mišel Umezu, bivša Ronaldova ljubavnica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!