Australijska pevačica Kajli Minog (54) oduševila je preko 20.000 ljudi svojom energijom i izgledom nedavno na koncertu otvaranja "WorldPride" događaja u Sidneju, gde je slavila sve vrste ljubavi sa obožavaocima.

Imala je fenomenalan nastup u futurističkom kombinezonu, a atmosferu je dovela do usijanja.

Iako je u Sidneju slavila ljubav, svetski mediji prenose da se čuvena pevačica rastala sa dečkom Polom Solomonsom nakon pet godina veze. Naime, par nije uspeo da održi svoju romansu, jer su često bili razdvojeni.

Kajli se vratila u svoj dom u istočnom predgrađu Melburna prošle godine nakon decenija života u Velikoj Britaniji, dok je njen dečko iz Velšana odlučio da ostane u Londonu.

- Kajli i Pol su se zaista trudili da stvari funkcionišu, ali je razdvojenost na kraju bila ubilačka - rekao je izvor za "The Sun".

kajli minog danas
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Buran ljubavni život

Dok je gradila uspešnu karijeru, Kajli nije imala sreće u ljubavi. Bila je u vezama sa slavnim muškaricima kao što su Leni Kravics, Oliver Martinez i legendarni frontmen INXS-a Majkl Hačins, ali ni jedna od tih veza nije krunisana brakom, ni potomstvom za koje bi volela da se dogodilo.

O vezi s Majklom, kao jednoj od najzanimljivijih iz njenog života, progovorila je u dokumentarcu 'Mystify: Michael Hutchence' iz 2019. godine. Kada su započeli vezu ona je imala 21, a on 29 godina i, kako je priznala, veza s njim na nju je imala veliki uticaj.

Kajli je inspirisala Majkla na stvaranje jednog od najvećih hitova INXS-a, 'Suicide Blonde'. Otkrila je da je pesma inspirisana njenim buntovnim plavokosim likom, Lolol Lovel, koju je glumila u filmu 'The Delinquents' iz 1989. godine, nešto pre nego što je upoznala Majkla. Njen frizer je nazvao boju perike koju je u filmu morala da nosi 'suicide blonde', a što je Majklu bilo i više nego dovoljno da napiše pesmu o njoj. Prvi su se put u javnosti pojavili kao par upravo na premijeri spomenutog filma.

Osvrnula se i na njihov raskid odnosno trenutak kada ju je ostavio, priznavši koliko joj je taj period bio veoma težak.

- Slomio mi je srce, osećala sam se zbunjeno i uništeno. Nije mogao da mi da nikakav razlog kada me je ostavljao, razgovarali smo o svemu... Soba je bila mračna, sve roletne su bile spuštene, a on je bio na podu i plakao. Ne znam da li je to bilo zbog droge ili stresa zbog posla - okrila je.

Šest godina nakon njihovog raskida, on je počinio samoubistvo.

kajli minog nosi nadimak džepna venera
Shutterstock 

Borba sa karcinomom

Bitan deo njenog života bila je i borba s rakom dojke koji joj je otkriven 2005. godine, a o čemu je često otvoreno govorila, nastojeći da podstakne što više žena na preventivne preglede.

Kroz godine, Kajli nije mogla da izbegne pitanja o majčinstvu.

- Naravno da se pitam kakav bi bio osećaj pogledati oči svog deteta, ali sudbina je sudbina. Lagala bih kada bih rekla da nisam tužna, ali ne smem da se prepustim takvom razmišljanju. Šta mogu? Postoji velika verovatnoća da ću upoznati nekoga ko već ima decu. Mogu da se zamislim kao maćeha - priznala je.

kajli minog borila se 2055 godine sa tumorom
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!