Barbara Tatalović jedna je od najlepših žena sa ovih prostora. Iako se rodila u Holandiji, dobar deo detinjstva provela je u Valjevu zbog čega je često "svojataju" i nazivaju najlepšom Valjevkom. Zapravo, ukoliko pogledate njen profil, pročitaćete upravo to - da je rođena u Holandiji, ali da je Srbija njen dom. 

Zanosna Srpkinja inače je u Valjevu i završila turizam u ekonomskoj školi, međutim, nije joj dugo trebalo da se pronađe u modelingu, a potom i da se brzo probije u nemilosrdnom svetu i to kao jedna od najboljih manekenki. 

Pune usne, krupne, zavodljive zelene oči, duga smeđa kosa i nestvarne obline osigurale su joj titulu najlepše, te ne čudi što je još 2011. godine postala Elitovo lice godine.

Odabrana je i za zaštitno lice nove reklamne kampanje modnog brenda Tom Tejlor. Vremenom se dokazala na pistama od Šangaja do Pariza, a viđali smo je i u brojnim domaćim reklamama i magazinima.

Pre pet godina, u jednom trenutku njoj i Milošu Bikoviću ukrstili su se putevi, nakon što je imala manju ulogu u filmu "Hotel Beograd" u kojem je igrao i glumac. Nije trebalo mnogo da među njima planu iskrice. Uplovili su u vezu, ali su u početku sve držali u strogoj tajnosti.

Miloš Biković i Barbara Tatalović upoznali su se na snimanju filma.
Instagram 

Međutim, vremenom se situacija promenila, i svoju ljubav više nisu krili, a bili su i rado viđeni gosti na brojnim svečanostima. Čak su domaći mediji pisali i da ju je zaprosio, iako ovo nikada nije bilo potvrđeno, a ona je krajem 2019. stigla vest da su raskinulo. 

Miloš Biković i Barbara Tatalović bili su u vezi do 2019.
Instagram 

Razišli su se bez velike pompe i skandala. Razlog za kraj navodno je bila razdvojenost zbog daljine jer je Miloš tada uglavnom bio u Rusiji, dok je ona putovala po svetu zbog angažmana.

Nažalost, njihov odnos ponovo je postao tema medija nakon što se oglasila druga bivša Miloša Bikovića i optužila ga za psihološko nasilje, s rečima kako "za godinu dana sa Bikovićem nije živela svoj život i kako je gajila nadu da u njemu ima nečeg ljudskog, ali džaba."

Arina Volšina je iznela niz optužbi na račun Bikovića, a podržala ju je i Barbara.
Instagram 

Prvu ju je podržala niko drugi do Barbara. "U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje manje ceni nego reputacija. E, pa baš iz razloga što velika većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Vološina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim. Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela iz cele ove situacije, i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla", poručila je Barbara.

Barbara Tatalović stala je u Arininu odbranu.
Instagram 

Manekenka je istakla da je bila žrtva psihičkog nasilja, te da se od traume oporavila tek nakon dugih, višemesečnih razgovora sa psihijatrom. Bivšeg partnera zbog kog je izgubila samopouzdanje nazvala je narcisom, a kada je od pratioca dobila pitanje kako se sa tim izborila rekla je: "Uz mnogo rada na sebi. Puno ljubavi, podrške i razumevanja najbližih i psihoterapije, bar 4 puta mesečno u samom početku", napisala je svojevremeno na mrežama.

Manekenka je potom istakla da su loši temelji pomenute veze uticali na to da nadalje gradi odnose bez poverenja. Na pitanje koliko joj je vremena bilo potrebno da shvati sa kakvim čovekom ima posla i osvesti da je žrtva, Barbara je rekla: "Intuitivno sam to znala vrlo brzo a racionalno tek kada sam odlučila da taj odnos prekinem. Od intuitivnog do racionalnog bilo je previše kompromisa, koji su naravno iluzija da će se nešto promeniti.

Barbara Tatalović iznela je razloge raskida veze sa Bikovićem.
ATA Images/Antonio Ahel 

Narcis, u mom slučaju, bi uvek imao argumente koji u njegovoj interpretaciji demantuju da je on zapravo narcis. Da je narcis, a da sam ja žrtva shvatila sam tek kada sam krenula na psihoterapiju.

Do tada sam to doživljavala kao nešto loše i čudno, a zapravo jeste psihičko nasilje", kazala je Barbara. Nakon svega, imala je i bitnu poruku za sve koji pišu o njoj.

"Molim medije da prestanu da pišu o meni u kontekstu bivše devojke Miloša Bikovića. Uopšte mi to ne imponuje. Štaviše, užasava me i degradira. Ja sam Barbara Tatalović, glavom i bradom, imam jaku porodicu koja stoji iza mene i to je moj identitet", rekla je jednom prilikom.

Srećom, lepa manekenka loš period ostavila je iza sebe, a danas nastavlja da oduzima dah lepotom i modnim uspesima zbog čega zaslužuje ogromno bravo, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

instagram/barbaratatalovic Pogledajte još fotografija lepe Barbare Tatalović.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Miloš Biković se fotografiše sa fanovima Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!