Od momenta kada je Anđelina Džoli odlučila da se razvede od Breda Pita, jedno od glavnih načina da povredi bivšeg supruga bila su deca. Glumac koji pokušava da izdejstvuje zajedničko starateljstvo našao se nebrojeno puta u nebranom grožđu kada ga je Džolijeva optužila za nasilje, a detalji koji nikako nisu smeli da izađu van sudnice, nekako su našli put do medija i javnosti.

Anđelina Džoli svađa se sa Bredom preko dece.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Tako je Anđelina optužila Breda da je pio i da je bio nasilan, kako prema njoj, tako i prema deci, a da nije sve baš tako kako se tvrdi pokazalo se i to što je Anđelina veoma često uslikana prilikom kupovine različitih alkohola, što nije bio slučaj sa Pitom, kao i da su progovorili brojni bivši zaposleni i demantovali tvrdnje glumice, iako nisu držali ni Bredovu stranu.

U svemu tome, kako to obično biva, deca su najviše ispaštala, a retke su prilike kada ih u javnosti možemo videti nasmejane. Poslednjih dana, internetom kruže nove tvrdnje bivših zaposlenih koje bi mogle da odgonetnu zašto je to tako. 

Anđelina Džoli navodno ima pravila koja deca moraju da poštuju.
Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, Anđelina Džoli tera decu da poštuju bizarna pravila. Prvo pravilo je da ne smeju da "guglaju" svoje roditelje. Glumica je angažovala tim sajbersekjuriti eksperata koji su zaduženi da nagledaju šta njena deca pretražuju na internetu.

Drugo pravilo je da nema ostajanja kod prijatelja, ni da prespavaju, ni da se druže, zbog čega su deca bila poprilično usamljena tokom odrastanja, i često orijentisani jedni na druge. Rođendani, zabave... sve to morali su da preskoče, a razlog je kako bi ih navodno zaštitila od medija i naslova, što u neku ruku jeste opravdan razlog, iako se, ruku na srce, pre ili kasnije, sve sazna.

Treće pravilo je da moraju da znaju više jezika, što se pokazalo kao dobra odluka. Sa druge strane, Anđelina im mnogo toga i dozvoljava, što je velikom broju dece bilo zabranjeno.

Tako su, od malih nogu, mogli da gledaju filmove za odrasle, čak i one u kojima ima eskplicitnih scena, kao i ostvarenja u kojima su igrali i ona i Bred.

Takođe, ne moraju da rade kućne obaveze, u šta spada spremanje sobe ili pomaganje tokom obaveza u kući. "Pravila" u kući su uglavnom sugestije da bi nešto trebalo uraditi, a samo je na deci da li to žele ili ne. 

Iako se čini da žive slobodnije od vršnjaka, sve to pada u vodu kada se vratimo na prva dva pravila. 

Deca Anđeline Džoli samo u kući mogu da budu slobodni.
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da u pričama ima istine svedoče i priče bivše dadilje koja je sa njima provodila 24h. Iako u javnosti pokušava da se predstavi kao "velika i požrtvovana majka", dadilja kaže da je iza zatvorenih vrata drugačija situacija. 

- Ona je majka koja je vrlo odsutna zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže da se posveti deci i to je recept za propast- rekla je dadilja i dodala da glumica ne može da smiri decu i da su potpuno van kontrole, ne prezaju ni pred čim. Naročito otkako se razvela od Breda 2016. godine.

- Anđelina misli da je moderna mama jer se prema njima ponaša kao prema odraslim ljudima. Ali, istina je da je deci s vremena na vreme potrebna vaspitna mera kako bi mogli da razlikuju ispravno od pogrešnog.

Anđelina Džoli pokušava da bude moderna mama.
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Anđelina pravi više problema nego što donosi dobrog i deci čini medveđu uslugu - iznosi svoje mišljenje dadilja, koja je čuvala troje biološke dece bivšeg holivudskog para, Šajlio (11) i blizance Noks i Vivijen (9) i troje usvojene Medok

Dadilja je takođe istakla da je Anđelina sklona alkoholu, te da svako veče otvara novu flašu crnog vina, a nekada i više. Iako su njena najstarija deca daleko ispod granice da legalno smeju da piju alkohol, Anđelina im povremeno dozvoli da popiju čašu ili dve, otkriva dadilja koja smatra da je licemerno od Anđeline što je u borbi za starateljstvo nad decom na sudu optužila Breda da ima probleme s pićem.

Takođe, ispričala je i kako glumica navodno često zbog posla mora da gleda video materijal koji sadrži nasilje i škakljive scene, a što je najgore ne ustručava se da ih pokaže i deci, što nije bio slučaj dok je Bred živeo u kući.

Deca Anđeline Džoli retko su sa omehom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Da u novim tvrdnjama ima istine može se i naslutiti po tome što su njena deca retko sa osmehom na licu u javnosti, a čak i Šajlo, koja je u tinejdžerskim godinama, sa drugaricom se jedino viđa van kuće ili kada trenira ples, nakon čega mora ekspresno da se vrati kući.

Šajlo se sa drugaricom viđa vam kuće.
Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!