Da ista pravila važe za sve, nevezano da li ste "običan" čovek ili slavno lice, osetili su na svojoj koži slavni glumac Rasel Krou i njegova devojka Britni Teriot kada su pokušali da posete jedan japanski restoran gde su želeli da ručaju na brzinu.

Oni su doživeli neprijatnost kada su iz istog izbačeni, a razlog je bio to što nisu obučeni propisno.

Rasel krou izbačen je iz restorana u koji je želeo da ode sa devojkom.
Instagram 

Naime, par je pre toga igrao tenis, a zatim su u svojoj sportskoj odeći otišli ​​u fuzioni restoran  Mr Miyagi u Melburnu. Pristup im je odbijen, sa obrazloženjem da su bili obučeni u odeću u kojoj su igrali meč na terenu. Tada je temperatura u Melburnu bila visoka i dostizala 37 stepeni, što je izazvalo pojačano znojenje.

Rasel Krou i njegova devojka želeli su da uđu u restoran u sportskoj odeći
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Glumčev menadžer, Grant Vandenberg, potvrdio je priču je za Daily Mail Australia i dodao da je "Krou otišao tamo u potpuno čistoj majici nakon što je igrao tenis", međutim, ipak su ga odbili. Par je nakon toga otišao u drugi, obližnji restoran na ručak, a iz restorana Mr Miyagi su rekli za Daily Mail Australia da nisu prepoznali glumca i da bi voleli da ponovno dođe kod njih.

Rasel Krou nije poštovao pravila oblačenja restorana.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, ovaj japanski restoran poznat je po pravilila oblačenja koju zabranjuju radnu opremu, sportsku odeću, kratke pantalone i tange.

Naravno, od momenta kada se pojavila ova informacija na mrežama, negativni komentari nisu izostali, poput da je Krou sa bivšom suprugom "bio kralj i svuda prepoznatljiv", dok sa 26 godina mlađom novom izbaranicom ga "ni rođena majka ne bi prepoznala". 

Rasel Krou se ugojio nakon razvoda od žene.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Za ovako nešto je razlog i to što se nakon razvoda od Danijel jezivo ugojio, a iako nova izabranica na sve načine pokušava da mu pomogne da vrati staru liniju, to se nikako ne dešava.

Inače, Krou i Britni su se upoznali na snimanju filma 'Broken Citi' 2013. godine, ali su se zaljubili tek godinama kasnije. Oni su potvrdili da su u vezi u novembru 2021. godine kada su snimljeni kako razmenjuju nežnosti na teniskom terenu. Međutim, o njihovoj vezi su se dugo pričalo.

U javnosti se često komentariše da Raselova devojka liči na njegovu bivšu suprugu, glumicu i pevačicu Danijelu Spenser (53), od koje se 2018. razveo posle 15 godina. Zajedno su dobili sinove Tenisena (16) i Čarlsa (18) i razdvojili se 2012. godine, ali je trebalo šest godina da raskid bude zvaničan. Rasel je teško podneo razvod koji je pokrenula Danijela, a svojevremeno je govorio i o njihovoj vezi.

"Volim Danijelu od 1989. i to se nikada neće promeniti. Dešavalo se da se zagledam u nju i pitam: 'Kako nisam uspeo u ovome?' Još uvek ne mogu da svarim tu činjenicu jer se moja osećanja prema njoj nikada nisu promenila“, rekao je za Sunday Times 2015.

I sama Danijela je pre nekoliko meseci progovorila o razlozima razvoda, što je bilo jedno od njenih retkih oglašavanja, pogotovo na ovu temu.

"Dakle, završivši na mestu gde nismo prijatelji, ili nismo u mogućnosti da budemo tu za decu i uradimo stvari poput odlaska na premijeru ili zajedničkog Božića, ili stvari koje su veoma važne za decu, mislim da bilo bi zaista tužno mesto za kraj", objasnila je. "Imamo mnogo poštovanja jedno za drugo i smatramo se prijateljima. Veza se završila, ali ne i prijateljstvo", rekla je na kraju.

Međutim, iako su odluku o razvodu doneli zajednički, prema pisanju stranih medija Danijela ta koja je prva zatražila razvod, što je Raselu veoma teško palo, a s obzirom da je njegova devojka kopija bivše, mnogi su mišljenja da glumac zapravo uopšte nije preboleo bivšu suprugu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!