Rasel Krou i njegova 26 godina mlađa devojka Britni Teriot donedavno su uživali na romantičnom odmoru u Italiji, međutim, sada se šuška da su upravo kratkotrajni predah od obaveza iskoristili da se u tajnosti zaveštaju na večnu ljubav.

Priče su postale glasnije nakon što je Britni uslikana sa zlatnim prstenom na ruci, i to baš na prstu na kojem se nosi burma. Lepa plavuša nije skidala osmeh sa lica i zadovoljno je mahala paparacima, i upravo je to bio trenutak kada je objektiv zabeležio i "novinu" na njenoj ruci.

Par je inače u vezi od novembra prošle godine, a da su emocije jake svedoči i to što se od nove devojke glumac gotovo uopšte nije odvajao, a zajedno su počeli i da treniraju.

Rasel krou redovno trenira sa novom devojkom.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ona mu je i najveća podrška u nameri da skine višak kilograma koji je nabacio nakon razvoda od bivše supruge Danijele Spenser od koje se razveo 2018. godine nakon 15 godina braka i dvoje dece.

Razvod je Krou veoma teško podneo, zbog čega je utehu tražio u hrani. A onda je u njegov život ušetala Britni i sve se promenilo. Inače, zanimljivo je i što mnogi smatraju da je njegova nova devojka mlađa kopija bivše suprugezbog čega se smatra da glumac zapravo uopšte nije preboleo razvod do kraja. 

Ipak, i pored svih priča, čini da je Rasel konačno srećan u životu, iako o detaljima svoje romanse nije želeo da priča, čak ni kada su se zajedno pojavljivali na crvenom tepihu.

Britni je možda 26 godina mlađa, ali je jasno da više nego pozitivno utiče na glumca, koji u poslednje vreme sve više izgleda kao onaj stari, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Evo kako izgleda nova supruga Rasela Kroua, Britni Teriot.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!