Rasel Krou nekada je bio jedan od onih glumaca za kojim su žene umirale. Slavni snagator koji je još 2001. godine osvojio Oskara za ulogu u filmu "Gladijator" tada je bukvalno mogao da bira koju poželi, i redovno se pojavljivao na naslovnicama svih časopisa, naravno sa epitetom "najzgodnijeg". Međutim, danas, dvadeset godina kasnije, Rasel više ne vodi računa o ishrani, niti se bavi sportom, što se i te kako odrazilo na njegov izgled.

Upravo je to bilo ono što su mnogi komentarisali kada se sa novom, 26 godina mlađom devojkom Britni Teriot pojavio na premijeri njegovog novog filma "Poker Face" u Rimu. Glumac nije skidao ruke sa lepe Britni, a par je nasmejano pozirao kamerama. 

Međutim, čak i razlika od gotovo tri decenije pala je u drugi plan zbog glumčeve kilaže. Činjenica je da je glumac ipak uspeo da skine određene kilograme u odnosu na prethodni period, ali se zbog poslednje uloge ponovo ugojio, što ljudima nije prošlo neopaženo.

Ipak, njegova kilaža čini se da ne smeta mlađanoj Britni sa kojom je u vezi od novembra prošle godine. Inače, za nju kažu da kopija njegove bivše supruge Danijele Spenser od koje se razveo 2018. nakon 15 godina braka.

Bivši par ima sinove Tenisona i Čarlsa, a Rasel je bio taj koji je teško prihvatio razvod od Danijele.

Ipak, sada se čini da je konačno srećan i da uživa kraj 26 godina mlađe, a kako je izgledao nekada, dok su žene "umirale" za njim, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube Rasel Krou nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!