Slavnom glumcu Raselu Krou konačno cvetaju ruže na svim poljima. Proslavljeno ime Holivuda možda je ređalo uspehe kada je reč o karijeri, ali kada se radi o ljubavi, poznato je da je iza njega više nego traumatičan period kada se zbog razvoda od Danijele Spenser sa kojom je proveo 15 godina, prejedao i gotovo udvostručio svoju kilažu.

Vesti o razvodu slavnog para došle su 2018. godine, i bile su pravi bum jer niko nije mogao ni da nasluti da postoje bilo kakvi problemi u njihovom odnosu. Danijela je pre nekoliko meseci i progovorila o razlozima razvoda, što je bilo jedno od njenih retkih oglašavanja, pogotovo na ovu temu. 

Rasel Krou se morbidno ugojio.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Očigledno, želim da budem u najboljim odnosima sa Raselom", rekla je. "Imamo zajedničku decu, prijatelji smo od kada smo bili tinejdžeri. Deo smo života jedno drugome veoma dugo", dodala je okkrivši šta je prelomilo da dođe do razvoda. 

"Dakle, završivši na mestu gde nismo prijatelji, ili nismo u mogućnosti da budemo tu za decu i uradimo stvari poput odlaska na premijeru ili zajedničkog Božića, ili stvari koje su veoma važne za decu, mislim da bilo bi zaista tužno mesto za kraj", objasnila je. "Imamo mnogo poštovanja jedno za drugo i smatramo se prijateljima. Veza se završila, ali ne i prijateljstvo", rekla je na kraju.

Međutim, iako su odluku o razvodu doneli zajednički, prema pisanju stranih medija Danijela ta koja je prva zatražila razvod, što je Raselu veoma teško palo. Dugo je nakon svega mislio da nema šanse da dopusti da mu se ikada bilo koja druga žena približi, a onda je u njegov život ušla Britni i sve se promenilo. 

Rasel Krou se ne odvaja od mlađe devojke.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, zanimljivo je i što mnogi smatraju da je njegova nova izabranica mlađa kopija bivše supruge zbog čega se smatra da glumac zapravo uopšte nije preboleo razvod do kraja.

Ipak, i pored svih priča, čini da je Rasel konačno srećan u životu, iako o detaljima svoje romanse nije želeo da priča, čak ni kada su se zajedno pojavljivali na crvenom tepihu.

Čak i nedavno, kada je njegova devojka uslikana sa prstenom na "onom" prstu koji je nalik burmi, zbog čega su svi mišljenja da su se venčali, Rasel nije želeo išta da komentariše. 

Ipak, mnogi su svedoci da je u poslednje vreme ponovo nasmejan, a iz njega gotovo isijava pozitivna energija.

Rasel Krou je srećan sa novom devojkom.
Instagram 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!