Metju Peri konačno je onaj stari. Nakon što je u više navrata poslednjih meseci uslikan u nimalo laskavim izdanjima, glumac sada izgleda sve bolje, a čini se i da je rešen da učini nešto i po pitanju ljubavnog života.

Metju Peri je uslikan sa nepoznatom crnkom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia BACKGRID USA 24 FEBRUARY 2023,Image: 758448275, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Matthew Perry, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njega su paparaci uslikali dok je prisno grlio misterioznu crnku nakon ručka u poznatom restoranu na Beverly Hillsu, a sudeći po dužini zagrljaja i osmesima koje nisu skidali, šuška se da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Metju Peri bio je prisan sa nepoznatom crnkom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, zvanične potvrde još uvek nema, te ostaje da vidimo da li je i pitanju nova romansa, ili samo prolazan flert. 

Poznato je da čuveni Čendler teško podneo raskid veridbe sa tada 29-godišnjom Moli. Ona je jako dobro uticala na njega da prestane da pije i da se drogira, te da potraži pomoć, međutim, ipak je došlo do kraja romanse.

Metju Peri raskinuo je sa verenicom.
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Nakon toga, Peri se našao na meti kritika jer se nabacivao 19-godišnjakinji na jednoj aplikaciji za upoznavanje i pitao je "da li je star kao njen tata". 

Ona je zatim s pričom izašla u javnost i poručila kako na takvim stranicama starije holivudske zvezde neretko iskorištavaju puno mlađe devojke.

Peri se, kako se činilo, ponovo vratio starim porocima nakon slomljenog srca, iako se čini da je od prošle godine konačno "čist", kako je i opisao u svojoj biografiji "Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing".

Metju Peri tvrdi da je sada "čist".
Profimedia 

U knjizi je otkrio jezive posledice zloupotrebe alkohola i tableta. Podsetimo, u više navrata paparaco fotografije na kojima je u veoma diskutabilnim izdanjima završile su na internetu, a na kojima je Metju bio zarastao, prljav, sa viškom kilograma.

metju peri je često bio zapušten i prljav
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Fanovima je više delovao kao skitnica, a ne kao veliko ime Holivuda. Poručicali su mu da se "sabere", "okupa", prozivali ga na mrežama... međutim, malo ko je znao kroz šta je čuveni Čendler zapravo prolazio.

Kako Peri piše, on je počeo da više konzumira alkohol kada se sa 24 pridružio ekipi "Prijatelja". Tri godine kasnije doživeo je nesreću kada je vozio džez-ski, nakon čega mu je prepisan vikodin. Međutim, glumac je veoma brzo počeo da se oslanja isključivo na lek, i veoma brzo se "navukao".

Metju Peri navukao se na vikodin, a potom počeo i da pije
Wagner AZ / ANDR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

On se osvrnuo i na činjenicu da su ga zavisnost i alkohol koštali zuba, koje je doradio malo pre okupljanja "Prijatelja". Naime, on je svojevremeno zagrizao parče hleba sa puterom od kikirikija i ostao bez zuba. A dok nije otišao kod zubara, nosio ih je u vrećici u džepu pantalona. Međutim, vilicu je odlučio da "zameni" malo pre povratka na velike ekrane.

Metju Peri pojavio se sa "porculancima" u emisiji.
printscreen/youtube 

Nakon okupljanja "Prijatelja" mreže su preplavili tvitovi zabrinutih fanova koji su primetili da se glumac veoma čudno ponašao, a pojedinci su ga prozivali i da "ima osmeh boje lavaboa", aludirajući na veštačke zube koje je pokazao dok se smejao.

Međutim, tada je sve uverio da je "čist" i da se pridržava svih pravila, kao i da redovno ide na sastanke kako se ne bi vratio starom poroku, a kako se za sada čini, izgleda da mu dobro ide.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!