Kada je pre nekoliko meseci otkriveno da Brus Vilis ima frontotemporalnu demenciju (FTD), vest je slomila milione njegovih obožavatelja. Porodica se oglasila na mrežama i zahvalila se svima na podršci, a potvrdila da je njegovo stanje uznapredovalo. Nažalost, za ovu bolest trenutno nema leka, a sada su stigle i nove informacije vezane za njegovo stanje. 

Brus Vilis ima demenciju.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako prenose strani mediji, Vilis najveći deo vremena provodi sa sadašnjom suprugom Emom Heming, ali i sa bivšom ženom Demi Mur i decom. Izvor blizak porodici ističe da glumac najlakše prepoznaje upravo glas bivše supruge Demi, te se ona trudi da svakog dana razgovara sa njim, ne bi li i na taj način sprečila dalji razvoj bolesti. 

"Demi je u stalnom kontaktu sa Brusom i Emom. Koristi svaku slobodnu priliku da provede vreme ss njim. Ako nije uz njega, zove ga kako bi Brus čuo njen glas. On ne može mnogo da priča, i čini se da shvata malo od onoga što mu govore", potvrdio je izvor i istakao da porodica veoma teško podnosi njegovo stanje. 

Brus Vilis prepoznaje najlakše jedan glas - glas njegove bivše žene Demi.
printscreen/instagram 

"Čini se da im sve više izmiče i to im slama srce. Bolno je gledati ga kako gubi bitku sa bolešću. Starijim ćerkama nedostaje stari Brus - onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih momaka i davao im duhovite savete", rekao je izvor. 

Inače, njegova ćerka iz prvog braka Rumer se nedavno porodila, a juče je objavila fotografiju Vilisa i njegove unuke.

"Porodica ceni svaki trenutak. On je odlučan da ostane priseban što je duže moguće kako bi njegovo unuče imalo srećne uspomene na decu. Čvrsto je uveren da će bebi pružiti najbolje od sebe. Ima dana kada porodica ugleda starog Brusa, ali ti momenti kratko traju", otkrio je na kraju izvor detalje o zdravstvenom stanju glumca, i sada je jasno da onog Vilisa kojeg je svet zavoleo, polako gubimo zbog razorne bolesti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!