NAPOMENA O ISPRAVLJENOM SADRŽAJU TEKSTA: Izvinjavamo se čitaocima koje smo klikbejt naslovom "GDE JE ĆERKA PEVAČA KOM JE NA ALBUMU PISALO "ZABRANJENO ZA PSE I SRBE" Naledila je 11 miliona $ od oca i sve prokockala" doveli u zabludu 22.02.2023.

Naime, u naslovu smo naveli da je na albumu grupe Nirvana pisalo "Zabranjeno za pse i Srbe", dok smo unutar teksta naveli da je ova informacija izmišljotina. Na ovaj propust ukazao nam je sajt Raskrinkavanje.ba u svojoj analizi i mi smo sada tekst ISPRAVILI.

Istina je da je ovaj natpis deo izmišljotine koja se godinama povlači po internetu i forumima, a koja je nastala zbog fotomontaže albuma Nirvana.

Još jednom se izvinjavamo čitaocima koje smo klikbejt naslovom doveli u zabludu.

U nastavku ISPRAVLJENOG teksta možete da pročitate priču o ćerki Kurta Kobejna:

Kurt kobejn danas bi napunio 56 godina.
JOHN PASCHAL / Avalon / Profimedia 

Iako se mislilo da će mu ćerka Frensis koju je dobio sa Kortni Lav dati "iskru" zbog koje će svoj život "srediti", to se nažalost nije dogodilo, a poslednjice njegove odluke osetila je na svojoj koži upravo njegova naslednica koja se i sama borila sa bolestima zavisnosti. 

Podsetimo, Kortni i Kurt venčali su se 1992, a iste godine dobili su ćerku kojoj su dali ime Frensis Bin po gitaristkinji škotskog benda "The Vaselines", dok joj je srednje ime Bean (Grašak) Kurt dao jer ga je podsetila na ovo povrće kada je prvi put video ultrazvuk sa pregleda.

Kurt kobejn i kortni lav venčali su se 1992.
Shutterstock 

Zbog preranog gubitka oca i majke sklone turbulentnom životu imala je teško detinjstvo, a pre 13. godine starateljstvo nad njom dobile su njena baka Vendi O Konnr i sestra njenog oca Kimberli Kobejn.

Kortni Lav je po nalogu suda dobila i zabranu prilaska svojoj ćerki sve dok je bila maloletna, čemu je ponajviše "kumovalo" to što je tokom trudnoće koristila nedozvoljene supstance, a najviše heroin. Zapravo, Frensis je bila oduzeta od roditelja još kada je imala samo 2 nedelje.

kortni lav imala je zabranu prilaska rođenoj ćerki.
Profimedia 

Nakon što je proslavila 18. rođendan, nasledila je očeve milione jer je sav novac koji je Kurt zaradio i nakon smrti pripao upravo njoj.

Frensis danas dobija oko 100 hiljada dolara mesečno zahvaljujući autorskim pravima svog oca, a priznala je kako je živela iznad svojih mogućnosti uprkos ogromnom bogatstvu, kao i da je čak 11 miliona dolara bacila u vetar. U jednom intervjuu priznala je kako se nije sredila sve dok 2016. godine nije odlučila da prestane s drogama i alkoholom.

Frensis Kobejn prokockala je 11 miliona dolara.
Shutterstock 

"Trebalo je da ostanem bez gotovo svega kako bih shvatila neke stvari u životu. Dok se nisam otreznila, nisam shvatala da koliko god novca imaš, ništa nije zauvek", ispričala je. Dodala je kako je uvek imala nerealnu sliku o svom nasledstvu.

"Sve je teže jer taj novac nisam ja zaradila. Imam osećaj da je to novac nekog čoveka kojeg nikada nisam upoznala, što i jeste istina", iskrena je bila u intervjuu.

Ćerka Kurta kobejna nikada ga nije upoznala kako treba.
Shutterstock 

Ona se danas drži van svetla reflektora i živi miran, a bavi se i umetnošću. Prošle godine proslavila je 30. rođendan, i kako kaže, u jednom trenutku života nije bila sigurna da će ga doživeti.

"30! Uspela sam! Iskreno, 20-godišnja Frensis nije bila sigurna da će se to dogoditi. U to vreme, unutrašnji osećaj dubokog prezira prema sebi izazvan nesigurnošću, destruktivnim mehanizmima suočavanja sa stvarnošću i sa mnogo traume koje moje telo i moj mozak nisu mogli da podnesu, uticali su na to kako vidim sebe i svet; kroz objektiv ogorčenosti što u životu imam toliko haosa i boli povezane sa tugom koja se činila neizbežnom", započela je svoju objavu prošle godine Frensis Bin Kobejn.

"Događaj u avionu koji me je približio smrti je ironično događaj koji me je katapultirao prema ovom iskustvu preživljavanja na čemu sam strašno zahvalna. Drago mi je što sam dokazala da sam bila u krivu i da sam pronašla načine kako se teansformiše bol u znanje", nastavila je ova umetnica i model.

"Kako ulazim u ovo novu deceniju, nadam se da ću ostati mekana bez obzira na to koliko svet bio tvrd, da ću uživati ​​u sadašnjem trenutku as poštovanjem, ali i obasipati ljude koje imam sa ljubavlju i sa više uvažavanja nego što bi se rečima ikada moglo pokazati, tako da moj rast nikada ne prestane. Srećna sam što sam ovde i što ste vi ovde", zaključila je Fransis, a sudeći po tome koliko joj dobro sada ide, i koliko je srećna, sigurni smo da bi njen otac bio ponosan na nju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!