Ćerka nikad prežaljenog frontmena kultne "Nirvane" Kurta Kobejna, 29-godišnja Frensis Bin Kobejn podelila je dirljivu objavu i otkrila kako provodi Dan očeva nakon što je izgubila oca kao devojčica kada je imala samo 2 godine.

Danas odrasla Frensis priznala je kako se oseća i da joj nije ni malo lako.

"Današnji dan može biti komplikovan za mnoge ljude, pa sam pomislila kako bih volela da podelim tradiciju ovog dana. Pokušavam da iskoristim bilo koju energiju koju osećam (ponekad tugu, duboku ranjivost ili izgubljenost, znatiželju i saoećanje) da donesem ovom svetu nešto što još nije postojalo, kroz neku vrstu kreativnosti.

Želela bih da verujem da ako nešto lepo može istovremeno postojati uz nešto tužno ili komplikovano, onda to ostavlja prostor da te emocije kolaju s namerom i značenjem", napisala je Frensis.

Frensis Kobejn danas
Instagram 

Kurt je Frenses dobio s Kortni Lav, a prvi intervju dala je već kao 13-godišnja devojčica. Od rođenja je pod svetlima reflektora zbog slavnih roditelja i danas ona upravlja pravima svog oca. Na razočaranje Nirvaninih fanova, priznala je kako nije obožavatelj grungea i da preferira novije muzičke žanrove.

Zbog preranog gubitka oca i majke sklone turbulentnom životu imala je teško detinjstvo, pre 13 godina starateljstvo nad njom dobile su njena baka Vendi O Konnr i sestra njenog oca Kimberli Kobejn. Kortni Lav je po nalogu suda dobila i zabranu prilaska svojoj ćerki sve dok je bila maloletna.

Frensis Kobejn sa mamom Kortni Lav
Shutterstock 

Nakon što je proslavila 18. rođendan, nasledila je očeve milione jer je sav novac koji je Kurt zaradio i nakon smrti pripao upravo njoj.

Frensis danas dobija oko 100 hiljada dolara mesečno zahvaljujući autorskim pravima svog oca, a priznala je kako je živela iznad svojih mogućnosti uprkos ogromnom bogatstvu, kao i da je čak 11 miliona dolara bacila u vetar. U jednom intervjuu priznala je kako se nije sredila sve dok 2016. godine nije odlučila da prestane s drogama i alkoholom.

kurt kobejn i kortni lav sa ćerkom
Shutterstock 

"Trebalo je da ostanem bez gotovo svega kako bih shvatila neke stvari u životu. Dok se nisam otreznila, nisam shvatala da koliko god novca imaš, ništa nije zauvek", ispričala je. Dodala je kako je uvek imala nerealnu sliku o svom nasledstvu.

"Sve je teže jer taj novac nisam ja zaradila. Imam osećaj da je to novac nekog čoveka kojeg nikada nisam upoznala, što i jeste istina", iskrena je bila u intervjuu.

Shutterstock Ćerka slavnog muzičara izrasla je u lepoticu