Davnih devedesetih teško da je bilo popularnijeg frajera od pevača NirvaneKurta Kobejna. Međutim, iako su ga jurile moge žene, on je sreću našao uz problematičnu Kortni Lav, koja mu je kasnije i rodila ćerku Frensis.

Od rođenja je pod svetlima reflektora zbog slavnih roditelja i zbog svega toga nije imala normalno detinjstvo, a ni mladost tokom koje se i sama, baš kao i Kurt i Kortni, borila sa zavisnošću od narkotika.

Kurt Kobejn i Kortni Lav dobili su ćerku Frensis.
JOHN PASCHAL / Avalon / Profimedia 

Ipak, sada danas je ova vizuelna umetnica i model ostavila iza sebe sve ono ružno, a povodom 30. rođendana obratila se svojim pratiocima i progovorila o o bliskom iskustvu sa smrti.

“30! Uspela sam! Iskreno, 20-godišnja Frensis nije bila sigurna da će se to dogoditi. U to vreme, unutrašnji osećaj dubokog prezira prema sebi izazvan nesigurnošću, destruktivnim mehanizmima suočavanja sa stvarnošću i sa mnogo traume koje moje telo i moj mozak nisu mogli da podnesu, uticali su na to kako vidim sebe i svet; kroz objektiv ogorčenosti što u životu imam toliko haosa i boli povezane sa tugom koja se činila neizbežnom”, započela je svoju objavu Frensis Bin Kobejn.

“Događaj u avionu koji me je približio smrti je ironično događaj koji me je katapultirao prema ovom iskustvu preživljavanja na čemu sam strašno zahvalna. Drago mi je što sam dokazala da sam bila u krivu i da sam pronašla načine kako se teansformiše bol u znanje”, nastavila je ova umetnica i model.

“Kako ulazim u ovo novu deceniju, nadam se da ću ostati mekana bez obzira na to koliko svet bio tvrd, da ću uživati ​​u sadašnjem trenutku as poštovanjem, ali i obasipati ljude koje imam sa ljubavlju i sa više uvažavanja nego što bi se rečima ikada moglo pokazati, tako da moj rast nikada ne prestane. Srećna sam što sam ovde i što ste vi ovdje”, zaključila je Fransis.

Frensis kobejn se od samog starta borila sa narkoticima baš kao i slavni roditelji.
Instagram 

Podsetimo, ona je imala samo godinu dana kada je njen otac 1994. godine izvršio samoubistvo, a ona se celi život borila sa zloupotrebom droga i problemima sa mentalnim zdravljem.

Poznato je da je Kurt Kobejn bio nesrećna osoba koja se u svom kratkom životu borio sa slabim zdravljem, teškom depresijom i zavisnostima.

Kurt Kobejn hteo je da prekine sa drogama nakon rođenja ćerke.
Shutterstock 

Ni on, kao ni brojne druge zvezde tog vremena, nije odoleo heroinu kojem je pribegao kada se nije mogao više nositi s ogromnim pritiscima koje je slava nosila sa sobom, a heroin je konzumirala i ljubav njegova života, kontroverzna glumica i muzičarka Kortni s kojom se venčao 1992.

Kurt Kobejn i Kortni Lav su dobili ćerku iste godine kada su se venčali.
Shutterstock 

Iste godine su dobili ćerku koju su nazvali Frensis Bin po gitaristkinji škotskog benda "The Vaselines", dok joj je srednje ime Bean (Grašak) Kurt dao jer ga je podsetila na ovo povrće kada je prvi put video ultrazvuk sa pregleda.

Zbog preranog gubitka oca i majke sklone turbulentnom životu imala je teško detinjstvo, a pre 13. godine starateljstvo nad njom dobile su njena baka Vendi O Konnr i sestra njenog oca Kimberli Kobejn.

Kortni lav je imala zabranu prilaska ćerki.
Shutterstock 

Kortni Lav je po nalogu suda dobila i zabranu prilaska svojoj ćerki sve dok je bila maloletna, čemu je ponajviše "kumovalo" to što je tokom trudnoće koristila nedozvoljene supstance, a najviše heroin. Zapravo, Frensis je bila oduzeta od roditelja još kada je imala samo 2 nedelje.

Nakon što je proslavila 18. rođendan, nasledila je očeve milione jer je sav novac koji je Kurt zaradio i nakon smrti pripao upravo njoj.

Frensis danas dobija oko 100 hiljada dolara mesečno zahvaljujući autorskim pravima svog oca, a priznala je kako je živela iznad svojih mogućnosti uprkos ogromnom bogatstvu, kao i da je čak 11 miliona dolara bacila u vetar. U jednom intervjuu priznala je kako se nije sredila sve dok 2016. godine nije odlučila da prestane s drogama i alkoholom.

"Trebalo je da ostanem bez gotovo svega kako bih shvatila neke stvari u životu. Dok se nisam otreznila, nisam shvatala da koliko god novca imaš, ništa nije zauvek", ispričala je. Dodala je kako je uvek imala nerealnu sliku o svom nasledstvu.

"Sve je teže jer taj novac nisam ja zaradila. Imam osećaj da je to novac nekog čoveka kojeg nikada nisam upoznala, što i jeste istina", iskrena je bila u intervjuu.

Shutterstock Ćerka slavnog muzičara izrasla je u lepoticu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!