Zlatan Ibrahimović i njegova supruga Helena Seger trude se da što manje eksponiraju svoj privatni život, a pogotovo sinove Maksimilijana i Vinsenta kako bi imali što normalnije detinjstvo. 

Ipak, situacija se poprilično promenila u poslednje vreme s obzirom da su dečaci krenuli stopama slavnog oca i nije isključeno da će jednog dana i nadmašiti njegove uspehe. 

Sin Zlatana Ibrahimovića izrastao je u frajera.
MIGUEL MEDINA / AFP / Profimedia 

Za sada se čini da će to prvi ostvariti 16-godišnji Maksimilijan koji se ne odvaja od oca. Ibrahimović trenutno tako ‘vida rane’ nakon teške povrede kolena zbog koje ove sezone ne igra za svoj klub, a u pauzi od utakmica uči svog prvog naslednika zanatu – i obučava ga za njegovu profesionalnu fudbalsku karijeru.

Maksimilijan je trenutno juniorski igrač Milana u dobi do 18 godina, a prema rečima fudbalskih stručnjaka, u budućnosti će ponoviti očeve uspehe i sada već sigurno postati jedan od najvećih igrača svoje generacije.

Sa druge strane, nema sumnje i da će tinejdžer biti veliki zavodnik, s obzirom da je slika i prilika svoje majke, lepotice Helene Seger.  

Maksimilijan Ibrahimović krenuo je očevim stopama.
Sportimage / Alamy / Alamy / Profimedia 

Uprkos tome što je Helena od Zlatana starija čak 11 godina, njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na svetu, a upoznali su se na spektakularan način. Iako su neki mislili da je sa Zlatanom zbog novca, činjenica je da je ona pre nego što ga je upoznala već imala fantastičnu karijeru i milione na računu.

Helena Seger slučajno je upoznala fudbalera.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. ila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes.

Nisam mogla "izvući" svog Mercedesa s parkinga. Videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Poprilično ljuto sam mu rekla da se istu sekundu pomeri i izdrala se na njega. I on je u tom mom potezu očigledno video nešto što mu se sviđa. Život s njim nije lagan, ali nije ni život sa mnom. Kod njega mi se svidelo što mu se mogu suprotstaviti. Ja sam ja. Ljudi nemaju pojma koliko sam se žrtvovala i radila da bih postala uspešna i zato mi smeta kad mi stave etiketu "Ibrahimovićeve drage" ili žene fudbalera", ispričala je Helena za Elle.

Zlatan Ibrahimović i dalje je ludo zaljubljen u svoju suprugu
Robert O'Neil/MN Images Inc/LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zlatan je pao na nju čim ju je ugledao, a Helena tada nije mogla ni da sanja da će "nosati" Ibrahimović kako je rekla, postati otac njene dece.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!