Zlatan Ibrahimović jedna je od zvezda filma "Asterix & Obelix: L'Empire du Milieu", a na premijeri u Parizu pojavio se ni sa kim drugim do sa suprugom Helenom Seger koja je prikovala sve poglede onog trenutka kada se našla na crvenom tepihu. 

"Džepna Venera" pozirala je kraj proslavljenog fudbalera u mini zlatnoj toaleti koja je istakla njene obline, dok je sa zadnje strane bila potpuno otvorena, čime je bacila akcenat na izvajan struk i leđa.

Helena Seger i Zlatan Ibrahimović pojavili su se na premijeri filma.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Zlatan nije skidao ruke sa svoje zgodne supruge, a lepu Helenu mnogi su skidali pogledom, što mu je veoma imponovalo. Fudbaler ne krije koliko voli svoju suprugu sa kojom je već dve decenije, a koja je od njega inače starija 11 godina. Ona je sve samo ne tipična žena fudbalera, te se retko eksponira u javnosti, i trudi se da intimne detalje zadrži samo za njih.

Ipak, u retkim intervjuima rekla je da "ne troši previše vremena na izgled", i priznala da ima prevelike usne i prekratke noge, ali i da se bolje oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, kao i da ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, i da uživa u brzoj vožnji na motociklu.

Jednom prilikom jasno je istakla da sa svojim suprugom nije zbog novca.

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes.

Nisam mogla "izvući" svog Mercedesa s parkinga. Videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Poprilično ljuto sam mu rekla da se istu sekundu pomeri i izdrala se na njega. I on je u tom mom potezu očigledno video nešto što mu se sviđa. Život s njim nije lagan, ali nije ni život sa mnom. Kod njega mi se svidelo što mu se mogu suprotstaviti. Ja sam ja", rekla je.

Helena Seger kaže da je Ibrahimovića upoznala slučajno.
FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Ljudi nemaju pojma koliko sam se žrtvovala i radila da bih postala uspešna i zato mi smeta kad mi stave etiketu "Ibrahimovićeve drage" ili žene fudbalera", ispričala je Helena za Elle.

Ona je svoje bogatstvo izgradila još u ranim tridesetim, a imperiju je počela da gradi još tokom studija ekonomije i dizajna. Kao veoma mlada uspela je da dobije ugovore sa jakim brendovima kao što su Replay i Diesel, a kasnije je radila sa firmama Corona and Hooch, FlyMe. 

Nekadašnja manekenka, a danas stručnjakinja za marketing i nekretnine takođe ima veliku ulogu u životu proslavljenog sportiste. Ibra se oko svega konsultuje sa njom, kako kada su u pitanju ugovori, tako i kada je reč o sponzorstvima.

Zanimljivo je da je Helena u jednom trenutku takoreći sve izgubila, odnosno sav trud bacila u vodu. Kada je Zlatan potpisao za Juventus, sa njim je u Italiju otišla i njegova nevenčana supruga. Zbog toga je morala da napusti sve svoje ugovore i profesionalnu karijeru u Švedskoj. Ali to je nije sprečilo da razvija svoju karijeru u poslu. Pokrenula je firmu za nekretnine u Italiji, a trenutno svoje vreme uglavnom provodi vodeći posao sa nekretninama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!