Ralf Fajns našao se u centru skandala nakon što su njegove paparaco fotografije sa nepoznatom ženom završile u svim medijima i novinama. I ništa to ne bi bilo čudno, da plavuša sa kojom je uslikan nije u braku, a da njen suprug za detalje afere nije saznao iz novina. 

Mnogi su se pitali ko je lepa plavuša, a kako prenosi Dejli mejl u pitanju je supruga Džejmsa Lindzija, inače bliskog prijatelja kraljice Kamile. Kako dalje prenose britanski mediji Džejms je ostao šokiran kada je video fotografije svoje supruge Amelije Ričards sa filmskom zvezdom Fajnsom.

Samo nekoliko dana ranije, kreativna izvršna direktorka je saopštila mužu da nakon devet godina braka želi da se razvede, otkrili su prijatelji bliski paru, a tada ga je uveralava da "niko treći nije umešan" u njenu odluku.

"Raskid je Džejmsu teško pao, a sada je se posebno oseća ražočarano i izdano, jer nije imao pojma da se njegova supruga viđa sa Ralfom Fajnson, dok nije video fotografije", rekao je prijatelj izneverenog supruga.

Ralf Fajns uhvaćen je sa drugom ženom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Veruje se da su se Amelija i Fajns sreli u Njujorku u decembru na večeri. U to vreme gospodin Fajns je glumio u jednoj predstavi na Brodveju, a ljubav između njih ubrzo je planula.

Inače, glumac iza sebe ima brak sa glumicom Aleks Kingston, koji se raspao nakon njegove prevare sa Frančeskom Anis.

Anis je 17 godina starija od Ralfa, a sam glumac priznao je kako ga je ka njoj privukla upravo ta činjenica, jer za razliku od mnogih drugih muškaraca, njega mlađe žene nikada nisu privlačile. Bliski prijatelji para tvrdili su da je u njoj vidio majčinsku figuru te da je želeo ženu koja će ga tretirati kao dečaka, pa je to i dobio.

Ipak, na kraju je veza s Anis prekinuta zbog još jedne navodne Fajnsove prevare. Šuškalo se tako da je s Frančeskom raskinuo nakon 11 godina zbog zaljubljenosti u rumunsku pevačicu Korneliju Krisan.

Glumac nikada nije imao ni želeo decu, a jednom se prilikom upleo u skandal u avionu. Naime, 2007. se upustio u intimne u wc-u aviona sa stjuardesom, a zbog čega je ona dobila otkaz.

Još jedna manje poznata činjenica je i ta da je Fajns 2017. dobio srpsko državljanstvo zbog toga što je nekoliko puta snimao i režirao filmove u našoj zemlji.

S druge strane Ameliji je brak sa Džejmsom bio drugu po redu, a iz prvog braka ima dvoje dece.

"Džejms je bio briljantan očuh Feliksu i Barniju i bio je odan Ameliji. On je voli. Povređen je i zaista je šokiran. Zaslepljen je. Ovo je bilo šok za sve u krugu njihovih prijatelja. Džejms je briljantan fotograf i strastveni kolekcionar starih automobila. Svi koji ga poznaju vole ga. Ljudi nisu pričali ni o čemu drugom ove nedelje", kažu izvori Dejli mejla.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!