Čuveni glumac Tejlor Lautner kojeg je svet upoznao kao vukodraka, kroz popularnu seriju "Sumrak saga", proslavio je 31. rođendan, a godina iza njega bila mu je, zasigurno, jedna od najboljih u životu. 

Tejlor Lautner stekao je popularnost nakon Sumrak sage.
Youtube 

Glavni razlog je to što je nedavno rekao sudbonosno "da" dugogodišnjoj izabranici Tejlor Dom. Venčanje se odvilo u Kaliforniji, godinu dana nakon veridbe, a ceremoniji su prisustvovali samo najbliži članovi porodice i prijatelji. 

Nakon toga, glumac i bivša medicinska sestra uslikani su na medenom mesecu u Meksiku, a paparaco kamere nimalo im nisu smetale. 

Tejlor Lautner uživao je sa suprugom na medenom mesecu.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

On je pokazao svoje mišićavo telo, a ona svoje obline u jednodelnom zelenom kupaćem kostimu, i sve vreme su se grlili i razmenjivali nežnosti. 

Zanimljivo je i to što je, kako se pisalo, Tejlor bio nevin sve do ulaska u brak. Naime, u jednom intervjuu 2009. godine šokirao je ceo svet kada je izjavio da planira da ostane u celibatu do prve bračne noći.

Tejlor Lautner ostao je nevin do prve bračne noći.
Instagram 

On je tada rekao da je on katolik, i da jednostavno čeka pravu devojku, a tokom svih ovih godina, devojke sa kojima je bio povezivan potvrdile su da nikada nisu bili intimni. 

Veze sa brojnim lepoticama

Inače, Tejlor je u prošlosti bio povezivan sa brojnim slavnim lepoticama. Govorilo se da je u vezi sa Selenom Gomez, a zbližili su se tokom snimanja filma "New Moon".

Zanimljivo je da se nakon Selene zabavljao sa njenom, danas najboljom drugaricom Tejlor Svift. Par se zbližio na snimanju filma "Valentine’s Day". Nažalost, raskinuli su u decembru 2009, a pevačica mu je posvetila pesmu "Back to December".

Nakon nje, glumac je uplovio u vezu sa koleginicom Lili Kolins, a njihova veza trajala je samo par meseci.

Mnogi su mislili da se Tejlor konačno skrasio kada je u njegov život ušla lepa Maika Monro, s obzirom da su delovali tako zaljubljeno, međutim, i ova romansa je pukla veoma brzo.

Glumac je nastavio svoju potragu za onom pravom kada je u njegov život ušla Mari Avgeropulos sa kojom se zbližio na snimanju filma "Tracers" 2013. godine. Par je izlazio kratko, a onda su shvatili da je njeihova veza prerasla u prijateljstvo. 

Tejlor je nakon nekog vremena uplovio u vezu sa Bili Lurd sa kojom je igrao u "Scream Queens". Bili su u vezi oko godinu dana, a onda je usledio raskid.

I taman kada je pomislio da nikada neće pronaći ženu svog života, sve se promenilo 2018. U njegov život je ušla imenjakinja Tejlor Dom, te nije poznato da li je dato obećanje ispunio, iako su mnoge tvrdile da je glumac bio izričit po pitanju ove stavke.

Inače, Tejlor Lautner poslednjih godina povukao se iz javnosti i živeo je prilično mirno. Nakon "Sumrak sage" okušao se u nekim ostvarenjima, ali bez većih uspeha. Ipak, čini se da se ponovo vraća u svet glume na velika vrata, a koliko se promenio za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

Youtube, Instagram Nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!