Američki glumac i zvezda "Sumraka sage" Tejlor Lautner i njegova nova supruga, sa kojom deli ime i prezime, Tejlor Lautner, viđeni su kako uživaju na medenom mesecu u Meksiku nakon što su izrekli sudbonosno "da".

Tridesetogodišnji Tejlor i bivša medicinska sestra uslikani su na plaži raspoloženi, a čini se da im paparaco kamere nisu nimalo smetale. On je pokazao svoje mišićavo telo, a ona svoje obline u jednodelnom zelenom kupaćem kostimu.

Tejlor Lautner sa svojom ženom istog imena i prezimena.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Par je pravio venčanje pred stotinak gostiju u Epoch Esstate Wines u Kaliforniji, a paparaci su pratili ceremoniju. Mlada je blistala u raskošnoj venčanici sa čipkom i dugačkim veom, a mladoženja je izgledao elegantno u klasičnom crnom odelu.

Javnost je posebno obradovala jedna činjenica o mladencima, koji su do sada delili samo ime, ali su im posle venčanja isto ime i prezime.

"Nju svi zovu Tejlor, a mene skraćeno Tej“, prokomentarisao je glumac zanimljivu sličnost u jednoj emisiji. Par se verio pre tačno godinu dana, a fotografije veridbe su objavili na Instagramu.

Inače, Tejlor se proslavio ulogom vukodlaka u popularnoj „Sumrak sagi“, a pre nego što ga je imenjakinja osvojila, važio je za velikog zavodnika.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!