Čuveni glumac Tejlor Lautner oženio je svoju dugogodišnju partnerku Tejlom Dom na intimnoj ceremoniji na kojoj su bili samo najbliži prijatleji i porodica. Venčanje se odvilo u Kaliforniji, godinu dana nakon veridbe, a fotografije sa njihovog specijalnog dana preplavile su mreže.

Mlada, koja se sada zove i preziva isto kao glumac, blistala je u haljini sa čipkom, dok je u ruci držala elegantni buket cveća, a glumac je nosio klasično crno odelo sa leptir mašnom. 

Inače, čuveni vukodlak iz "Sumrak Sage" pohvalio se veridbom prošlog novembra. Influenserku je zaprosio ispred neonskog natpisa sa imenom 'Lautner'. Na prvoj fotografiji se vidi kako kleči pred svojom devojkom ispred kamina, a prostor oko njih bio je ukrašen sa puno crvenih ruža i sveća.

Na drugoj fotografiji Tej je kleknula kraj Tajlora i grlili su se. Inače, par se upoznao 2018. i počeli su da izlaze iste godine.

Podsetimo, Lautner je vrhunac svoje karijere doživeo ulogom vukodlaka Džejkoba u hit seriji 'Sumrak Saga', međutim, stvari nisu bile sjajne nakon blistavog početka.

Tejlor Lautner slavan je zbog uloge u Sumrak Sagi.
Youtube 

Razloga je više, a ne samo fizička transformacija zbog koje jedno vreme nije ličio na sebe.Ipak, višak kilorama uspeo je da skine kada se vratio u glumačke vode nakon nekoliko dužeg perioda kada se krio od ljudi.

Tejlor Lautner povukao se iz javnosti jedno vreme.
Lensman / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače Tejlor je 2009. godine šokirao ceo svet kada je u jednom intervjuu izjavio da planira da ostane u celibatu do prve bračne noći. On je tada rekao da je on katolik, i da jednostavno čeka pravu devojku, a izbor je, očigledno upravo lepa Tejlor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!