Pevačica Britni Spirs (41) ima problema s mentalnim zdravljem i sa zlopotrebom supstanci. Oba problema su postala toliko kritična da su njeni bližnji planirali intervenciju, prenosi TMZ.

- Bojim se da će umreti - rekao je jedan izvor za TMZ.

Više ljudi je potvrdilo da su uznemireni njenim ponašanjem i da uzima lekove 'koji je podižu'. Bliski izvori tvrde da Britni sve češće ima ispade i ne uzima lekove za stabilizaciju raspoloženja.

Izvori takođe navode da je njen menadžer iznajmio kuću na području Los Anđelesa na nekoliko meseci, a plan je navodno bio da Britni odvedu u kuću, gde će biti i njen suprug Sem ASgari (28), njen menadžer i lekari, kako bi pokušali da je uvere da joj je potrebna pomoć. U plan nisu bili uključeni njen otac Džejmi i njena dva sina.

britni spirs koristi lekove za stabilizaciju raspoloženja
The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prema prvom planu Britni bi trebala da oko dva meseca živi u iznajmljenoj kući gde bi primala lekarsku pomoć i psihološko savetovanje. Međutim, plan se promenio u utorak nakon što je pevačica primetila da se nešto sprema oko nje bez njenog znanja.

Izvori tvrde da je Britni na kraju ipak pristala na sastanak s lekarom, ali se ne zna tačno je li to bio lekar ili terapeut. TMZ prenosi da se pevačica u sredu sastala s lekarom i da je 'prošlo dobro'.

Podsetimo, Britni je prošli mjesec viđena u restoranu u blizini svog doma u Los Anđelesu, a svedoci su rekli da se ponašala manično. Na videu koji je neko od prisutnih snimio moglo se čuti da pevačica priča besmislice. Ona se nakon toga obratila fanovima na Instagramu i rekla da nije imala nervni slom, već da je samo malo više popila.

Ubrzo nakon toga je na Instagramu u jednoj nejasnoj objavi između ostalog napisala da je promenila ime u River Red. Ona je takođe poslednjih meseci objavila niz čudnih slika i videa, čime je dodatno zabrinula porodicu, ali  i obožavatelje.

Podsetimo, posle 13 godina kontrole Britni Spirs je u novembru 2021. godine oslobođena starateljstva koje je omogućavalo njenom ocu Džejmiju Spirsu da kontroliše njen život u potpunosti.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!