Da su Srpkinje jedne od najlepših žena ponovo je potvrdila naša poznata jutjuberka i manekenka Marija Žeželj koja iz dana u dan postiže sve veće uspehe na svetskoj modnoj sceni. Nekad devojčurak čije su savete slušale devojčice, danas je nova nada modelinga koja radi revije od Milana do Pariza, a ima samo 23 godine. 

Marija Žeželj je danas svetski poznata manekenka.
Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Marija može da se pohvali da je svojevremeno izdala i knjigu, a 2016. je u Italiji proglašena i za lice godine na takmičenju lepote. Potpisala je ugovor sa čuvenom modnom kućom Universal, a onda izbacila spot i pesmu 2017. godine, a ostalo je istorija. Krenula je u pohod na svetske modne piste, da bi prošle godine zapala za oko i samoj Rijani i toliko je oduševila da ju je pevačica odmah zaposlila.

Marija je tako postala zaštitno lice Fenty Beauty, što nije iznenađujuće ako se uzme u obzir da je pre toga radila revije i za Dolce & Gabbana, Elizabeta Franchi, Emporio Arman, kao i mnoge druge.

Marija žeželj postala je uspešna manekenka.
Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia 

Svi ti uspesi samo su "šlag na tortu" ako se uzme u obzir da su je svojevremeno ismevali na društvenim mrežama kada je obelodanila svoju želju da se preseli u SAD, na šta je dobijala komentare "šta će tamo, kada je tržište prezasićeno" i "baš ćeš ti da uspeš od toliko lepih devojaka u Americi".

Inače, ono što je karakteristično za mladu Žeželj je i to da se, za razliku od mnogih sa jutjub scene, klonila bilo kakvih skandala, te se o njenom privatnom životu ne zna mnogo toga, niti se ikada pisalo. Marija retko daje intervjue, a kada na to i pristane, uvek postoji razlog, bil oda je u pitanju promocija knjige, pesme, spota ili nekog drugog projekta. 

"Kada sam počela da se bavim Jutjubom, skandali nisu bili toliko prihvaćeni i zastupljeni, ali se vremenom i to promenilo. Nikada se ne bih okrenula skandalima i nikada ne bih zarad svoje dobiti radila nešto neprikladno i nešto što štetno može da utiče na decu koja me vole i prate", rekla je svojevremeno.

Jedini "skandal", uslovno rečeno, u koji je Marija silom prilika uvučena, odgrao se pre nekoliko godina, kada je jutjuber Vanimy komentarisao svoje kolege i njihovo ponašanje, te mladu manekenku opisao kao "!arogantnu i uobraženu", nakon čega su njegovi fanovi počeli da joj šalju neprijatne, pa čak i preteće poruke.

Marija se oglasila dan nakon toga i objavila video u kojem je objasnila da joj je veoma stalo do fanova, te da joj je žao što su neki promenili mišljenje o njoj. Sa druge strane, Vanimyjev Instagram profil je bio misteriozno obrisan, a jutjuber je istakao da sumnja da je Žeželj platila hakeru da bi mu skinuli mreže, ali Marija ovo nije komentarisala. 

Inače, mlada manekenka se prošle godine našla i na meti kritika da je premršava, zbog čega su se na njenom profilu našli ružni komentari.

Marija žeželj našla se na meti kritika da je premršava.
pritnscreen/instagram 

"Premršava", "Kome je ovo lepo", "Skelet", "Daska", "Pojedi nešto"... optuživali su je da anoreksična, te da daje loš primer devojčicama koje je i dalje prate, iako je jasno da je Marija uvek bila prirodno tanka, kao i da redovno trenira, a inače je jedna od retkih influenserka koji nikada na svom profilu nije dozvoljavao ikakav vid body shaminga, naprotiv, zbog čega su je ljudi i voleli.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!