Marija Žeželj nekada je bila samo devojčurak koji je samouvereno krenuo u Jutjub vode i stekao armiju obožavalaca koji su se divili njenoj lepoti.

U međuvremenu se oprobala i u muzičkim vodama, iako je njen cilj i najveća ljubav bio modeling.

Njen cilj bile su velike revije u Milanu, Parizu... ali mnogi su smatrali da je zagrizla preveliki zalogaj. Ipak, lepa Marija sve ih je demantovala te slobodno može da se kaže da je daleko dogurala od te 2014. godine kada se prvi put u javnosti za nju čulo.

Od kada živi u Njujorku radila je za velike brendove poput Dolce&Gabanna, Emporio Armani, Genny, Elisabetta Franchi i mnoge druge, a podjednako je aktivna i u Evropi gde je pre nekoliko meseci na Nedelji mode u Milanu bila i te kako angažovana.

Marija Žeželj bila je zvezda Nedelje mode u Milanu.
Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia 

Svi ti uspesi samo su "šlag na tortu" ako se uzme u obzir da su je svojevremeno ismevali na društvenim mrežama kada je obelodanila svoju želju da se preseli u SAD, na šta je dobijala komentare "šta će tamo, kada je tržište prezasićeno" i "baš ćeš ti da uspeš od toliko lepih devojaka u Americi".

"Sećam se kad su se svi smejali Mariji Žeželj i pisali da je bilo bolje da ostane u Srbiji i tu gradi modeling karijeru, jer je americko tržište prezasićeno", glasio je jedan tvit, ispod videa gde upravo ta Marija Žeželj hoda na Dolce & Gabbana reviji.

Marija Žeželj karijeru gradi u Americi.
Instagram 

A kada se njen uspeh nije mogao osporiti, interent "trolovi" pokušali su da "udare" na Mariji izgled, odnosno, počeli su da je napadaju zbog mršavosti.

Mariju Žeželj prozivali su zbog mršavosti.
pritnscreen/instagram 

Naime, kada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu, ispod objave mogli su se pročitati veoma ružni komentari na račun njenog izgleda poput: 

"Premršava", "Kome je ovo lepo", "Skelet", "Daska", "Pojedi nešto"... optuživali su je da anoreksična, te da daje loš primer devojčicama koje je i dalje prate, iako je jasno da je Marija uvek bila prirodno tanka, kao i da redovno trenira, a inače je jedna od retkih influenserka koji nikada na svom profilu nije dozvoljavao ikakav vid body shaminga, naprotiv, zbog čega su je ljudi i voleli.

Marija nije dozvolila da negativni komentari utiču na njen put, iako je o svemu često govorila na svojim platformama, a upravo je to razlog što je danas tu gde jeste. Zapravo, njen prvi veliki uspeh bio je još 2016. godine kada je u Italiji proglašena za lice godine na takmičenju lepote The Look of the Year i tako postala zanimljva ličnost mnogim znalcima.

Jedno je sigurno - samo nebo je granica za sve ono što planira da ostvari, a još fotografija lepe Novosađanke pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako danas izgleda lepa Marija Žeželj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!