Ako je iko ukrao šou na 65. dodeli Gremi nagrada, to je bila Madona, bez imalo sumnje. Kada je izašla na scenu da najavi pobednike za pop duo/grupni nastup - Sema Smita i Kim Petras za pesmu "Unholy", niko više nije gledao u njih, već samo u zaleđeno lice kraljice popa.

Sticao se utisak da se Madonino lice veoma čudno pomera i krivi, a outfitom je podsećala na likove iz franšize "Ratovi zvezda".

Sa pletenicama sa strane poput princeze Leje, u košulji sa kravatom, uskom sakou sa neobičnim džepovima i dugoj suknji sa prorezima sa strane, prošetala je pistom noseći S&M bič, što jeste bilo u dugu pobedničke numere njenih kolega. Ipak, neobičan outfit je bio ništa u poređenju sa "zamrznutim" licem i odustvom bilo kakvih bora.

Zbog toga su mnogi komentarisali da izgleda poput balona, jer joj se lice potpuno izmenilo usled botoksa i filera. Podsetimo, Madona se u više navrata našla na meti kritika zbog preterivanja sa estetskim intervencijama ali i Fotošopom, međutim, s obzirom da se već neko vreme ne pojavljuje na javnim događajima, niko nije mogao ni da pretpostavi da ona sada zaista izgleda kao hodajući Instagram filter.

Madona se pojavila sa potpuno drugačijim licem.
Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naravno, komentari nisu izostali.

"Madona izgleda dobro za svoje godine.... ako je vampir star 2.700 godina koji jede bebe i male životinje", "šta je sa ovom ženom", "Madona izgleda kao da je imitator Madone", "Pokušavam da izgnorišem činjenicu da Madona ima potpuno novo lice", "Ovo je bolno gledati", "Pazite se vi u prvim redovima, samo što ne pukne"... samo je delić koji se mogao pročitati na mrežama.

Naravno, bilo je i onih koji su je branili s rečima da bi "svako tako izgledao da ima novac". Bilo kako bilo, činjenica je da Madona nema nameru da stane sa operacijama, a gde će je odvesti njena opsednutost, ostaje samo da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!