Kontroverzna pevačica Madona nastavlja da šokira bizarnim video snimcima koje objavljuje na društvenim mrežama. Sada je fanove "počastila" još jednim. Podelila je snimak sebe kako gleda u kameru, prvo u kostimu Deda Mraza, a zatim je promenila odeću i pozirala u crnom donjem vešu.

U pozadini je svirala pesma "Santa Baby", a video se završava tako što Madona pozira sa decom - Dejvidom, Mersi, Stelom i Esterom.

Video je do sada prikupio hiljade komentara, koji su uglavnom negativni.

'Neprijatno mi je ovo da gledam', 'Koliko Madona može biti jeziva?', 'Ko si ti i šta si uradila sa Madonom?', 'Bizaran video', 'Oduzmite joj mobilni telefon',napisali su njeni pratioci. Ali bilo je i onih koje je video oduševio.

Njeno ime se poslednjih godina ne vezuje za njen muzički talenat i karijeru, već za njenu zavisnost od estetskih zahvata i preteranog uređivanja fotografija na društvenim mrežama. Javnost se ruga pevačici što izgleda kao vanzemaljac, te da je ljubomorna na mladost svoje ćerke Lurd i pokušava da bude kao ona.

Madona sa ćerkom Lurd.
Instagram 

Obožavaoci veruju da je preterala sa estetskim zahvatima. Dok je nekada oduševljavala svojim fizičkim transformacijama, sada je je samo senka one neobične lepote po kojoj je bila prepoznatljiva.

Ona izgleda potpuno drugačije, kažu njeni fanovi koji ne mogu da veruju šta je uradila kada vide njene objave na Instagramu i neobrađene paparaco fotografije.

Madona sa svojom decom.
Instagram 

Sve ovo je rezultat preteranog korišćenja botoksa, plastične hirurgije i prekomerne upotrebe filtera koji su doveli do toga da Madona više ne liči na sebe. Kada se pogledaju njene fotografije sa početka karijere, potom one snimljene pre 10-ak godina, a onda i ove današnje, ona je gotovo sasvim druga osoba.

pritnscreen/instagram, DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia Pop kraljica dala je preko 200.000 dolara na intervencije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!