Novi dan, novi Madonin skandal. Slavna pevačica definitivno je u određenoj "fazi" već neko vreme, i kako stvari stoje, nema nameru da bilo šta menja, ali njeni postupci nisu došli bez posledica. 

Već neko vreme ona uspeva da poremeti i najvatrenije fanove koji nemaju više načina da opravdaju njeno ponašanje. I da, svako može da radi ono što želi, ali ako su određeni postupci znak za uzbunu, najnormalnija stvar je da neko reaguje. 

Ipak, Madoni se do sada nisu dopadale negativne reakcije, te je iz dana u dana pokazivala sve gore ponašanje, što je dovelo do toga da je postala predmet podsmeha na mrežama, ali i da rapidno gubi fanove.

Madona šokira ponašanjem.
Instagram 

Tako je nedavno objavila video na kojem nosi crnu, čipkastu S&M masku preko lica i u ustima drži bič, a obožavatelji nisu mogli da veruju svojim očima.

"Da li ova baba koja ne prestaje da preteruje sa fotošopom zaista misli da je ovo seksi? Pobogu ženo, šta radiš sa svojom karijerom?", glasio je jedan od komentara.

"Zašto ovo radi... ovo nije Madona koju volimo", glasi sledeći... 

"Neka Madona promeni terapiju. Plaši decu i gubi pratioce brže nego što je Titanik potonuo", "Pretpostavljam da neki ljudi uživaju da gledaju ovako bizarno obučenu bakicu", "Šta se dogodoilo Madoni? Bila mi je najdraža pevačica, ali je izgleda izgubila razum"...ređaju se drugi komentari.

Madona se našla na meti kritika zbog svega što radi sa svojim telom i na mrežama.
Instagram 

Inače, za Madonu su zabrinuti i prijatelji i najbliži saradnici koji se plaše da je pop diva "krenula putem bez povratka". No, kako to obično biva, ima i onih koji u ovakvom i sličnom ponašanju poput preteranog fotošopiranja, pokazivanja međunožja i zadnjice, kao i preteranim intervencijama ne vide ništa pogrešno.

Madona ne prestaje da fotošopira lice.
London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Svako ima šta da kaže o njenom izgledu. Neprijatno vam je zbog njenih postupaka, a upravo to umetnost treba da uradi – da provocira. Zapitajte se zašto vam je toliko stalo. Zapitajte se zašto vam to smeta. Misliš li da joj je stalo šta vi mislite? Znate li šta ona misli o vama? Ništa", zaključila je jedna obožavateljka.

Ipak, teško da se njeni novi snimci mogu nazvati umetnošću, ali, mišljenja se razlikuju, a ako je njoj lepo, i ako je srećna, saglasni smo da je to jedino bitno. Šta vi kažete, da li je Madonino ponašanje opravdano ili ipak malo preteruje?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!