Kajli Džener napravila je mali predah pred peti rođendan ćerkice Stormi odlučivši da se da napuni baterije pred predstojeće obaveze upravo na sunčanim Karibima. Paparaci su je, očekivano, pratili u stopu, zbog čega su nastale fotografije koje su pokazale samo jednu stvar - Kajli je definitivno najzgodnija u Kardašijan/Džener klanu.

Kajli Džener slikala se u kupaćem.
TheRealSPW/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, nije tajna da je najmlađa članica najmoćnije porodice u šoubiznisu i te kako bila nesigurna po pitanju svog izgleda nakon drugog porođaja, što je i sama priznala. Njeno telo se promenilo, kukovi raširili, i kako je isticala čak i u nekim epizodama njihovog rijalitija "Kardashians", trebalo joj je vremena da se navikne na promene.

U isto vreme, znala je da ne može da prepusti sve prirodi, te se, čim su joj to okolnosti dopustile, bacila na vežbanje i zdravu ishranu. Rezultati nisu izostali, a mnogi su mišljenja da definitivno nikad bolje nije izgledala

Kajli je veoma slično građena kao sestra Kim, te obe krasi figura peščanog sata, s tim što je figura Dženerove daleko skladnija nego što je to slučaj kod Kim, jer ima za njansu duže noge.

Kajli Džener je najzgodnija članica Kardašijan/Džener porodice.
TheRealSPW/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona se kupala u topu sa tankim bretelama i tanga donjem delu kupaćeg, da bi potom navukla mini zelenu suknju koja je u prvi plan istakla njene zategnute noge, a mnogima nije promaklo i da ovog puta njene paparaco fotke nisu fotošopirane, s obzirom da se na njenoj zadnjici može videti minimum celulita i čak i tanke strije, koje ni na koji način nisu narušile njenu lepotu.

Ipak, s obzirom da se dugo pričalo da je Kajli plaćala paparacima da joj sređuju fotografije, novi set slika došao je kao pravo osveženje i prikazao Kajli kao normalnu ženu od krvi i mesa. 

kajli džener je pokazala i nedostatke na fotografijama.
Instagram 

I ne samo to. Kajli je svoju figuru "stesala" na prirodan način, i nije, poput starijih sestara to radila uz pomoć estetske hirurgije. Doduše, polemiše se da je neke stvari radila na svom licu, ali, kada ne nosi šminku, Kajli zaista izgleda kao bilo koja 25-godišnjakinja, te nije isključeno da su upravo slojevi i slojevi make-upa zaslužni što uživo izgleda starije nego što jeste. 

kajli džener deluje starije nego što jeste zbog slojeva šminke.
Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!