Ešton Kučer i Demi Mur bili su u vezi od 2005. do 2013. godine. Veoma često su bili tema medija zbog velike razlike u godinama, a iako se isprva činilo da ih to ne dotiče, te da imaju skladan odnos, da nije sve onako kako se činilo saznalo se nešto kasnije, kada je o svemu progovorila sama glumica, ali i njene ćerke.

Koliko je njihov odnos bio toksičan najbolje je opisano u njenoj biografiji "Inside out book", gde je otkrila brojne škakljive detalje koji nisu za one sa slabim želucem. 

Demi Mur priznala je u knjizi šta joj je sve radio Ešton.
Shutterstock 

Njihov brak se raspao pod blicevima paparaca, dok su tabloidi redovno izveštavali o glumčevim stvarnim i izmišljenim aferama sa mladim manekenkama i problemima njegove supruge sa alkoholom i narkoticima, koji su je krajem 2012. i odveli na rehabilitaciju.

Nakon razvoda, Ešton je otputovao u planinske predele kako bi se izborio sa čitavom dramom koja je tada nastala. Mediji su prenosili da je nedelju dana bio udaljen od svih i svega, dok je Demi isticala da se jedva borila sa posledicama njegovog ponašanja u braku.

Kako je Mur istakla, upravo jedna od njenih najvećih greški koju je napravila je to što je pristala da ispuni tadašnjem suprugu Eštonu Kučeru želju i da se upusti u seks utroje.

"Htela sam da mu pokažem koliko zabavna i odlučna mogu da budem, ali znam da je to bila greška", rekla je Demi Mur koja tvrdi da je njen bivši suprug manipulator i čovek koji je "psihički zlostavljao ženu".

Demi Mur kaže da je Ešton manipulator.
JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia 

Otkrila je i da je tražio da urinira po njemu:

"Bilo je to toliko ponižavajuće i odvratno, još imam traume zbog našeg odnosa."

Glumica je svojevremeno otkrila da je u periodu dok je bila u braku sa 16 godina mlađim glumcem radila sve što bi njen suprug zatražio od nje, a da ipak nisu bili srećni i da ju je stalno varao. Demi je otkrila da je glumac namerno javno delio njene intimne fotografije samo kako bi je obrukao u javnosti. Takav je slučaj sa čuvenom fotografijom na kojoj je ona samo u belom donjem vešu, a za koju je Kučer tvrdio da je šala.

ešton kučer je ucenjivao Demi.
Shutterstock 

Zbog svega se okrenula alkoholu, a posebno ju je dotuklo i kada je izgubila njihovu bebu iako ju je silno želela. Glumica ju je Kučer golim fotografijama ucenjivao, te da je to bio njegov način da se obračuna sa njom kada bi preterala sa alkoholom.

Demi je istakla da je pre objavljivanja knjige obavestila Kučera o svemu što je napisala. Između ostalog, glumica je priznala da se odala alkoholu nakon spontanog pobačaja.

Sada se Kučer konačno dotakao biografije bivše supruge i prokomentarisao njihov odnos. Kako je priznao, bio je ljut na bivšu suprugu, s kojim je proveo u braku osam godina.

"Bio sam je***o besan", iskren je on u intervjuu za Esquire.

Prema njegovim rečima, baš kad je počeo da uživa u životu i prestao da bude zanimljiv paparacima, usledio je haos zbog Demine knjige.

"Konačno sam došao do trenutka kada su mediji "sjahali" s moje žene, mog života i moje porodice", objasnio je Ešton Kučer, koji je od 2015. u braku s glumicom Milom Kunis.

Ešton kučer kaže da je knjiga Demi Mur ponovo vratila pažnju na njega i Milu, kao i njihovu decu.
MSBH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Međutim, odjednom su paparaci bili ispred škole moje dece", istakao je tata Dimitrija i Vajat i dodao usred rečenice da ipak ne želi da se dotiče više ničega na ovu temu.

Ipak, Ešton se prisetio braka sa 15 godina starijom Demi Mur, objasnivši da je vrlo mlad dobio ulogu očuha.

"Imao sam 26 godina i postao odgovoran za decu od osam, deset i dvanaest godina. Mora da se tako ljudi koji postanu roditelji kao tinejdžeri osećaju u dvadesetim", kaže on.

Kučer se osvrnuo i na malo poznat detalj, o kom ni Demi nije iznela mnogo pojedinosti – činjenicu da su izgubili jednu bebu. Glumica je doživela spontani pobačaj u šestom mesecu trudnoće, a oboma je teško palo.

"Izgubiti dete koje misliš da ćeš dobiti, i to tako blizu trenutka da zapravo dobiješ dete, to je stvarno, stvarno bolno", iskren je Ešton i istakao da se svako s tim nosi na svoj način.

ešton kučer se dotakao braka sa demi.
RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

On nije otkrio kako je on lečio ovaj bol, ali je objasnio da obožava decu i da je još jedno dete bilo baš ono što je bilo potrebno njegovoj tadašnjoj velikoj porodici.

"Ja volim decu. Ne bih se oženio ženom koja ima troje dece da ih ne volim. Ideja da imamo jedno jedno, to je bilo neverovatno", kaže Kučer. On, međutim, kaže da da je došao do trenutka kada se pomirio s ovim bolnim gubitkom.

"Šta god da je razlog, očigledno sam morao da doživim to," smatra glumac. Nakon gubitka bebe i razvoda, Kučer kaže da se osećao neuspešnim.

ešton kučer ispričao je da je oduvek voleo decu.
Shutterstock 

"Ništa ne čini da se osećaš kao čist neuspeh kao što to radi razvod", smatra on, "razvod je je***i neuspeh. Nisi uspeo u braku"

Međutim, nedugo nakon razvoda, Ešton Kučer i njegova dugogodišnja prijateljica Mila Kunis, koju je poznavao još sa snimanja serije "Vesele sedamdesete", zaljubili su se jedno u drugo i 2015. stali na ludi kamen. Dobili su zatim dvoje dece, a Ešton kaže da se oduvek divio Mili.

Međutim, njegove reči izazvale su "stihiju" na mrežama. Mnogi su mišljenja da se sada "pere" od svega, te da im nije jasno zašto je bio ljut što je njegova bivša iznela svoju istinu. "Ti si bio besan, a radio si joj sve te gadosti", "Nemaš pravo da se ljutiš na Demi. Žena je ispričala šta se dogodilo. To si ti Kučeru", "Psihopata, samo da sebe opere od svega, još je Demi kriva što si je ti zlostavljao", glasili su neki od komentara, a bilo je i onih koji su istakli da sad "glumi dobrog muža Mili", te da je tako trebalo da tretira i Mur.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!