Hari Stajls proslavio je svoj 29. rođendan i definitivno se može reći da je godina iza njega jedna od najuspešnijih, ali i najturbulentnijih, barem kada je ljubav u pitanju. Njegova, sada već bivša devojka, Olivija Vajld, širom mu je otvorila vrata Holivuda, a iako njihov zajednički film "Don't Worry Darling" kritičari nisu ocenili sa najvećom ocenom, mladi pevač je i te kako zapao za oko producentima i režiserima, te nije isključeno da ćemo talentovanog Stajlsa u narednom periodu viđati više na filmskom platnu.

Sa druge strane, period iza njega, stres na snimanju filma na kojem je upravo Vajldova bila glavni producent, doveo je do raskida para, a mnogi su mišljenja i da se Hari sklonio od svega kada je shvatio da podržavanjem bivše sam ošteti svojoj karijeri.

Naime, na premijeri filma Hari je navodno pljunuo kolegu Krisa Pajna koji je prokomentarisao da je "tužno što je zaglavio sa čovekom koji je tek sad otkrio šta je to gluma". Svemu prethodi i situacija sa Mostre nakon što je Šaja Labaf izbačen iz glumačke ekipe nakon sukoba sa Olivijom što je ona kasnije i sama potvrdila u intervjuima.

Hari stajls je umalo uništio karijeru zbog Olivije.
Kazuko Wakayama / KCS Presse / Profimedia 

Ipak, Šaja je kasnije izjavio da je Vajldova omalovažavala glumu Florens Pju, zbog čega je ona minimalno učestvovala u promociji filma. Labaf je priložio i dokaze svojih tvrdnji, a Pajn je takođe bio na strani Florens. 

Hari je osećao obavezu da obrani Oliviju, a nakon što je u javnost procurilo kako se ponašao, ali i dokazi da ga je njegova draga lagala kada je u pitanju odnos sa Florens, saznalo se da su raskinuli

Hari Stajls ostavio je oliviju.
Profimedia 

Par je ostao doduše u dobrim odnosima, a veza sa Olivijom mu je jedna od najdužih. Hari se vratio muzičkoj karijeri i nastupima i trudi se da skandale što pre ostavi iza sebe. Ipak, ko je mogao da zna da će jedan simpatičan dečko iz malog grada Redič u Engleskoj postati svetski poznato muzičko ime. On je zapravo jedan od retkih muzičara koji može da se pohvali da u karijeri nema preteranih mrlja, niti je skandal-majstor. Doduše, ovo drugo je delimično tačno, ako uzmemo u obzir njegove autfite, ali i slobodno možemo reći, turbulentan ljubavi život.

Počeci i rad u pekari

Hari je prvi posao našao sa samo 14 godina i radio u lokalnoj pekari za smešnu satnicu. Međutim, uprkos tome što su ga šetali gdegod je trebalo, terali da prenosi džakove sa brašnom i radi prekovremeno, pere podove i vitrine, riba plehove i slično... kako je i sam vlasnik rekao kasnije, Hari je bio najljubazniji radnik kog je ikad imao. "Dame su ga obožavale još tada", rekao je Sajmon Vejkfild koji i dan-danas drži pomenutu pekaru.

Porodica puna ljubavi

Uprkos razvodu roditelja kada je imao samo 7 godina, u njegovoj porodici uvek je bilo mnogo ljubavi.

Njegov otac radio je sa finansijama, a kako je kasnije pevač sam pričao, njegova starija sestra upravo je povukla na oca i "veoma je pametna".

hari stajls je bio voljeno dete.
Talkback Thames / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Hari veoma blizak sa majkom, a svaki album preslušavaju u njenoj dnevnoj sobi, kada ga "odvrnu" preko zvučnika, a potom igraju. Hariju je razvod roditelja teško pao, ali je uvek imao njihovu podršku.

Hari Stajls odrastao je u porodici punoj ljubavi.
pritnscreen/instagram 

Pank-rok bend

Hari je od najmlađih dana bio fasciniran muzikom, obožavao je da peva i čak osnovao pank-rok bend "White Eskimo" još u osnovnoj školi. Tada su uglavnom radili obrade čuvenog benda Blink-182 kom je jedan od osnivača upravo Travis Barker, sadašnji dečko Kortni Kardašijan.

Međutim, vremenom su na njegov stil uticali velikani poput Fredija Merkjurija, Elvisa Prislija i Bitlsa, a iako su oko njega svi sumnjali da će od svog pevanja zapravo napraviti karijeru, sve ih je demantovao kada se prijavio na britanski "The X Factor".

Hari Stajls uspeo je nakon takmičenja u X faktoru.
pritnscreen/youtube 

Iako nije došao do finala, odabran je zajedno sa drugim momcimima i pod dirigentskom palicom Sajmona Kauela osnovan je bend "One direction" kom je upravo Hari dao ime. Tokom postojanja prodali su preko 50 miliona albuma, i oborili rekord kao jedini izvođač koji je iste godine sa 2 albuma bio #1 na top listama.

Najčudnija spavaća soba

Tokom svih ovih godina Hari je prilično uložio u nekretnine. 2019. godine prodao je svoju kuću u Holivudu uz gubitak od skoro milion dolara, ali je veoma brzo kupio imanje u severnom Londonu za neverovatnih 11,4 miliona dolara.

Hari Stajls dugo je spavao na starom dušeku.
Click News & Media / Dean / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, razlog što Hari nije žalio novca baš za ovu kuću bio je taj jer je upravo tu proveo svoje prve dane dok je bio još zvezda u nastajanju, a spavaća soba bio mu je tavan u kom je imao samo jedan dušek na podu. Čak i kada je "One direction" počeo da zarađuje veći novac, Hari je i dalje spavao na tom istom dušeku godinama.

Odlazak Zejna Malika i raspad benda

Verni fanovi grupe "One Direction" saglasni su da je odlazak Zejna Malika tokom svetske turneje 2015. godine i te kako uticao i na Harija, kao i ostale članove, što je dovelo do toga da pevač 2016. donese odluku da je vreme da krene sa solo karijerom. Tek se kasnije saznalo da je Hari prvi taj koji je tražio pauzu u bendu, ali je prosto Malik otišao pre Stajlsove konačne odluke.

Hari stajls nije želeo da ostane u One direction.
Shutterstock 

Takođe, pričalo se i o sukobu i zahladnelim odnosima između Harija i Luisa Tomlinsona. Oni su čak i živeli zajedno, ali se sve to odjednom promenilo, a na probama jedva da su progovarali. Pozadinu sukoba nisu otkrili čak ni ostalim članovima benda, ali je sve to uticalo da Hari donese odluku da ne želi da bude deo "One Direction-a".

Hari Stajls nikada se nije drogirao.
Shutterstock Hari Stajls

Nikada nije konzumirao narkotike ili preterivao sa alkoholom

Hari Stajls je pravo osveženje na muzičkoj sceni i iz razloga što nikada nije pao u kandže poroka. "Bilo mi je najbitnije da imam dobar nastup", rekao je jednom i dodao da ga droga i alkohol nikad nisu preterano privlačili, kao i da nije želeo da uništi svoju šansu da uspe. Takođe, to ga je izdvojilo i od drugih članova benda koji su čak uhvaćeni kako konzumiraju nedozvoljene supstance.

Povezivan je sa brojnim zvezdama

Da je Hari Stajls veliki zavodnik znaju i ptice na grani, ali pre nego što će se skrasiti na neko vreme sa lepom Olivijom Vajld, pevača su spajali sa različitim devojkama od kojih su samo neka imena Kiko Mizuhara, manekenka Kamila Rouv, Tes Vard, pa čak i Nikol Šerzinger.

Međutim, najveću pompu izazvala je njegova veza sa Tejlor Svift, a potom sa Kendal Džener.

Hari Stajls slomio je srce Tejlor Svift.
Teach / Backgrid USA / Profimedia 

I tu ulazimo u najzamršeniju priču ikada. Tejlor je navodno bila veoma zaljubljena u Harija, kada ju je ostavio zbog Kendal. Tejlor ne podnosi Kendal i zbog Selene Gomez koja joj je najbolja prijateljica, a Dženerova je često podržavala Hejli Biber u hejtu usmerenoj ka Džastinovoj bivšoj.

Hari Stajls slomio je srce Tejlor kada se smuvao sa Kendal Džener.
NGRE / Backgrid USA / Profimedia 

Čak je i sa Olivijom Vajld bio veoma trnovit početak, jer je glumica još uvek bila u braku kada su započeli romansu, što je pre nekoliko meseci u veoma prljavoj javnoj borbi obelodanio njen bivši.

Hari Stajls uplovio je u vezu sa Olivijom dok je ona još bila u braku.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prozivke zbog oblačenja

Hari se tokom svih ovih godina izazivao i podeljene reakcije zbog krajnje neobičnog stila oblačenja. U svoj stil neretko bi uvrstio i ženske komade, redovno je lakirao nokte i i šminkao se, a uprkos kritikama, to ga nije sprečilo da postane prvi muškarac na naslovnici čuvenog "Vogue" magazina.

On je, međutim, to uradio obučen u žensku odevnu kombinaciju brenda Gucci. Stajls je, naime, pozirao u haljini sa čipkom, preko koje je nosio veoma široki crni sako, a poruka koju šalje glasi: muškarac ne mora da bude mačo da bi bio seksi.

Hari Stajls ne odustaje od poigravanja sa stilom.
Youtube 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!