Georgina Rodrigez svoj 29. rođendan dočekala je u Rijadu, a proslavu je, kako se i očekivalo, upriličila u jednom od najluksuznijih restorana, ali se nije nadala da će joj dan pokvariti niko drugi do verenik Kristijano Ronaldo. 

Naime, iako je na Instagramu sve "pucalo" od sreće i veselja, očevici su zabeležili potpuno drugačiju situcaiju. 

"Napunila sam 29 godina okružena malim i velikim ljudima koje volim svim srcem. Neizmerno sam zahvalna Bogu na svemu. Hvala svima što ste odvojili malo vremena da mi čestitate i pošaljete toliko ljubavi", napisala je Georgina na svom profilu uz niz fotografija s proslave na kojima je u beloj haljini. 

Slavila je okružena porodicom i prijateljima, a strani mediji su preneli kako manekenka i fudbaler nisu ušli u restoran u isto vreme. Prva je stigla slavljenica s decom i imala je ozbiljan izraz na licu te sve vreme nešto tiho govorila, takoreći "gunđala".

Potom je došao Ronaldo s prijateljima. To je očigledno zasmetalo Georgini jer je fudbaler zgog svega bio u središtu pažnje i svi su fotografirali samo njega dok je ona ostala u drugom planu. Brojni obožavatelji su čekali Kristijana i nakon završetka proslave, a potom ga zasuli molbama za fotografisanje i autograme. Tada je manekenka po drugi put te večeri bila u njegovoj senci, što bi se malo kojoj ženi dopalo.

georgina rodrigez se nije najbolje provela na svom rođendanu.
Twitter 

Iako na fotografijama koje je objavila na profilu ništa ne ukazuje na to da je loše volje, snimci koji su se pojavili na mrežama pokazuju pravu situaciju. 

Inače, Georgina se još nije pohvalila čime ju je iznenadio verenik za rođendan, ali nema sumnje da će ovaj "blam" dobro naplatiti, te da će uskoro pokazati svoj poklon. 

Georgina još nije pokazala poklon koji joj je poklonio Ronaldo.
Cinzia Camela / IPA / Sipa Press / Profimedia 

Podsetimo, Ronaldo i manekenka su u vezi od 2016. godine te imaju kćeri Alanu (5) i devetomesečnu Belu. Fudbaler je pomoću surogat majki dobio sina Kristijana Ronalda Džuniora (12) i blizance Evu i Matea (5).

Georgina Rodrigez i Ronaldo imaju petoro dece.
pritnscreen/instagram 

Svi iščekuju kada će par doći do oltara, ali navodno njihovo venčanje koči Kristijanova majka Dolores Aveiro.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!