Nije tajna da većina fudbalera ima zanosne i lepe žene. Ipak, supruga Marka Veratija, Džesika Aidi, od samog početka nosi titulu najlepše, i to nije bez razloga, a ovu prirodnu lepoticu neretko porede i sa Tinom Kunaki. I zaista, sličnost između ove dve dame je gotovo neverovatna, što se videlo i kada su se srele na ovogodišnjoj Nedelji mode. 

"Dvojnice" su nasmejano pozirale fotografima, i malo ko je mogao da poveruje da njih dve nisu sestre. 

Tina Kunaki i Džesika Aidi pozirale su pred fotografima kao sestre bliznakinje.
Cyril Moreau / Veeren / Bestimage / Profimedia 

Međutim, iako obe plene egzotičnim izgledom i vanserijskom lepotom, njihov susret nije mogao da prođe bez negativnih komentara poput da je "Džesika svoj put izgradila sama, još pre Veratija", dok je "Tina išla prečicom, muvajući "starca" Vensana sa 18".

Mnogi su mišljenja da je Tina Kunaki smuvala Vensana da bi uspela u svetu mode.
Silvia & Sergio / Splash / Profimedia 

"Ova Džesika zna šta znači naporan rad. Bila je model, konobarica, sve i uspela je i bez Veratija, a ne ko Tina, koja je sve izgradila jer se vadila na mladost i Vensanovu krizu srednjih godina", glasio je jedan od upečatljivijih komentara na mrežama nakon što su se pojavile Tinine i Džesikine zajedničke fotografije.

Stiče se utisak da Tini još uvek ne praštaju što je rasturila brak najlepšoj ženi Moniki Beluči i Vensanu Kaselu brak, te zato prednjače i ti komentari. Oni su isprva i nastali nakon prepiranja fanova ko je kome zapravo dvojnik, Džesika Tini, ili Tina Džesiki. Kako stvari stoje, trenutno su poeni na strani supruge Marka Veratija, pogotovo kada se pojavila u neverovatnoj kombinaciji u kojoj je delovala poput kraljice. 

Sa neobičnim nakitom na usnama i u ogrtaču sa upečatljivim dezenom, Aidi je prošetala pred ljudima, a malo ko je mogao da skine pogled sa lepotice koja je hipnotisala izgledom.

I ostala njena izdanja sa Nedelje mode podjednako su bila upečatljiva, ali poslednje je ipak odnelo pobedu.

Inače, Džesika i proslavljeni fudbaler Marko Verati imaju i više nego zanimljivu ljubavnu priču. Naime, njih dvoje su se upoznali su se 2019. godine u jednom pariškom restoranu u kojem je ona radila kao konobarica. On se nedugo pre toga razveo od prve supruge Laure Zazare s kojom ima dvoje dece, a lepa crnka osvojila ga je gotovo istog trena.

Džesika Aidi slučajno je upoznala Marka Veratija.
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Njih dvoje stali su na "ludi kamen" 2021. godine, a njihovo raskošno venčanje nisu propustile brojne poznate ličnosti poput fudbalera Kilijana Mbapea ili bivšeg francuskog predsednika Nikole Sarkozija, a potom je usledio medeni mesec na kom su uživali za sve pare.

Supružnici su za idealnu destinaciju odabrali Ibicu i to ne neku privatnu plažu, već popularnu turističku lokaciju koja vrvi od turista i gde su naravno bili glavne zvezde. Razmenjivali su nežnosti, zabavljali se u moru, a društvo im je pravio i Markov sin iz prethodnog braka.

Džesika Aidi često je sa Markovim sinom iz prvog braka.
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Lepa Džesika koja je u međuvremenu ostvarila i karijeru u svetu modelinga, udala se u belom kombinezonu, te je čak i na taj načn pokazala da nije tipična žena fudbalera.

Ona je pokrenula i sopstvenu liniju kupaćih kostima koje uvek nosi na plaži, a prizor njenog tela malo koga ostavlja ravnodušnim.

Rado je viđen gost i na crvenom tepihu, a njena izazovna izdanja često su je svrstala na liste najbolje obučenih zvanica.

Džesika Aidi redovno je među najbolje obučenim zvezdama.
Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Veratijeva je sve traženije ime u modnom svetu, a zahvaljujući nestvarnoj figuri već se našla i na naslovnici "Sports Illustrated", ali i mnogim drugim, te polako ali sigurno "preti" da postane jedna od najtraženijih figura u svetu mode.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!